keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014 tiivistettynä!

 Viimeinen päivä tätä vuotta, ja seuraava vuosi on ihan muutaman tunnin päässä. Eiköhän nyt ole aika kerrata, mitä kaikkea tänä vuonna onkaan tapahtunut.
 Alla koostevideo kuluneesta vuodesta. Joihinkin kohtiin piti laittaa kuvia, kun ei löytynyt muuta materiaalia.


Linkki videoon

Videota oli ilo editoida, vaikka kaiken laisia ongelmia tulikin vastaan. Niin paljon hyviä muistoja... Toivottavasti tulevakin vuosi olisi ainakin yhtä kiva!
Nyt alempana vielä blogin postauksiin perustuva kooste :)

Tammikuussa oli melko vähän lunta, mutta silti tosi liukasta. Kokeiltiin ratsastaa navetan vintillä, joka toimi väliaikaisena maneesina. 15 lukijaa tuli täyteen, oli erittäin kylmä pakkasjakso, olin kipeänä ja maastoiltiin siskojen kanssa.

Helmikuussa blogi täytti vuoden, lunta oli jo hieman enemmän ja kuvasin kauhistuttavan pitkän Päiväni tallilla- videon, jonka editointi aika tuskallista. Videon ensimmäinen osa ilmestyi.

Maaliskuussa ilmestyi videon toinen osa ja tein siskolle pari uutta heppaa. Lumet suli, ja hiekkatiellä pystyi jo ratsastamaan. Blogi oli aika hiljainen.

Huhtikuussa blogi oli edelleen aika hiljainen. ja postausinto oli hetkellisesti aivan kadoksissa. Alettiin järjestellä Kuusikujan kisoja.

Toukokuussa oli Kuusikujan esimmäiset kisat, jotka järjestettiin urheasti sateesta huolimatta. Postaustahti oli edelleen hyvin hidasta. Yritin tehdä kysymyspostauksen, mutta kysymyksiä ei tullut tarpeeksi.Kesäkuussa blogin postauksia tuli 50 täyteen. Olin Feden kisoissa Imatralla, Rjóman kanssa saatiin jopa ruusuke! Mey tuli talliin ja olin ratsastusleirillä. Postaustahti alkoi vihdoin reipastua ja intoa löytyi taas.

Heinäkuussa oli taas vähän hiljaisempaa. Tein instagramin, ja loppukuusta olin Hollannissa.

Elokuussa Hollannin reissu jatkui. Koulut alkoi, ja hiljaisuuden syyksi laitoin kouluun kerättävän kasvion. Tein Saapulle uuden hepan.

Syyskuussa koulu vei paljon aikaa ja olin melkein kaksi viikkoa kipeänä. Ratsastusvideon sain silti kuvattua.

Lokakuussa saatiin ihastella mahtavaa ruskaa ja aamuisin huurteisia lehtiä. Alkoi surkean lyhyt syysloma, ja ratsastin hepoilla melko aktiivisesti. Hevoset muutti sisälle, talliin saapui muutama uusi yksilö ja päivät lyhenivät.
Marraskuussa tein ensimmäisen ostosten esittely -postaukseni. Satoi lunta, maastoiltiin, ja aloin suunnitella joulukalenteria.

Joulukuussa alkoi joulukalenteri, jonka kaikki varmaan jo muistaa :) Kalenterin lomassa ehdin myös kuvata melko paljon ja ratsastaa. Joulukuu oli ehdottomasti vuoden aktiivisin kuukausi.

Vuoden aikana kertyi:
42 postausta, joista suosituin oli joulukalenterin Luukku 2. Arvonta!
97 kommenttia, joita eniten oli postauksessa Feden kisat, perjantai 13.6. (16 kommenttia)

Kiitos teille kaikille tästä vuodesta, ja hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti