maanantai 8. joulukuuta 2014

Luukku 8. Arvonnan voittajat


Kahdeksas luukku ja arvonnan voittajat! Arvonnan voitti Vilma, johon otan pian sähköpostilla yhteyttä :) Aika vähän oli osallistujia, mutta riittävästi kuitenkin. 
 Mites jatkossa, edelleen saa laittaa toivomuksia ja ehdotuksia kalenterin aiheiden suhteen. Kiinnostaisko vaikka linkkaa blogisi-postaus, johon saisi linkittää oman bloginsa, niin esittelisin sitten niitä jossain postauksessa? Kertokaapa :)

 Suokkiprojekti on alkanut hyvin, olen päässyt jo ompelemaan! Harjan väriä en vieläkään ole täysin päättänyt, mutta eipä sillä mikään kiire vielä ole. Jouduin hieman purkamaan yhdestä kohtaa, kun alkoi mennä vinoon. Tai siis venytin vahingossa toista puolta, niin meni silleen hassusti. Tästä hepasta on tulossa suullinen ja kauhulla odotan, millaiselle mutkalle se suu tällä kertaa menee. Se on se minun heikkous. Siksi teenkin mielummin suuttomia, niille voi kuitenkin tehdä kuolaimettomat suitset. Mietin tänä aamuna ainakin viisi minuuttia, teenkö suun, vai en, ja jostain syystä päätin sen tehdä. Ei olisi sittenkään pitänyt, mutta menkööt sitten..

Lauantaina alkoi sataa lunta, joten otettiin heppoja mukaan ja kuvattiin niitä ulkona. Samalla siistittiin vähän joittenkin keppejä, kun olivat niin eri mittaisia. Kuviahan tietysti tuli, joten tässä niitä :) UJa uusi tonttulakki oli tietenkin kovassa käytössä :D

Reifuur <3Pilvi <3Testailin vähän bokehia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti