sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kuvia joulukuulta

Huomasin, että täällä on keskeneräinen postaus viime vuoden joulukuulta... joo, eli viikko sitten otettuja kuvia :D Nyt saatte vuoden ensimmäisessä postauksessa ihastella niitä :) Lisäksi vähän höpinää mm. ompelujutuista ja bloggaamisesta, jos jotain jaksaa kiinnostaa. Kannattaa kyllä lukea, tekstiä tulikin vähän suunniteltua reilummin, ja ihan tärkeääkin jossain kohtaa :)


 Pilvellä on varmaan puoli vuotta ollut noi samat letit... Pitäis muutenkin uusia tuo harja, kun se on päässyt harventumaan. Ei nimittäin mitenkään kovin kestävästi kiinnitetty. Kunhan nyt joku päivä... Nyt kun on ollut työn alla se sama suokki. Edelleen harjaa vailla, mutta riimua olen jo alkanut tehdä :) Värit olen päättänyt jo ennen kuin edes kunnolla aloin suunnitella hevosta. Sininen ja valkoinen. Tilasin muuten pari päivää sitten Antassusta solkia ja nylon-nauhaa. Onko teillä kokemuksia kyseisestä nettikaupasta? Odotan innolla, että saan testata :) Muutenkin on solkivarastot ihan tyhjät, eikä täältä päin tahdo oikein löytyä mitään.
 Huomenna menen varmaan kaupungille. Ainakin valkoista fleeceä ja harmaata teddyä olis tarkoitus hankkia. Myös harjalankaa suokkiprojektiin ja vaatteita pitäisi metsästää. Jos jotain kh-aiheista (tai edes sinne päin) tarttuu mukaan, niin kiinnostaisiko pieni ostostenesittely? Kuvina vai videona?


Meillä alkaa koulut vasta keskiviikkona, joten lomaa on vielä pari päivää jälellä. Nopeastihan se hurahti tälläkin kertaa, mutta ehkä nyt taas jaksaa hetken. Tai sitten ei :D Millon teillä alkaa koulut?
 Blogin ulkoasu pitäis vaihtaa johonkin vähemmän jouluiseen. Joku vaaleansininen teema vois olla kiva. Tai liila. Tämä päivä tuli painittua Kuusikujan nettisivujen ulkoasun CSS-koodien kanssa. En oikein ole tyytyväinen, mutta parempaankaan en oikein pystynyt. Olisko jotain vinkkiä, muksi navigaatio näyttää tuolta? Siis laatikoiden alareunat on ihan hassut.


 Nyt alkanutta vuotta 2015 ajatellen, millaisia postauksia teitä kiinnostaisi lukea? Minusta mukavimpia tehdä on juuri tälläiset postaukset, joissa on kuvia ja jotain höpinää. Lyhyemmät videot on myös ihan kivoja tehdä. Laitan kyselyn tuonne sivupalkkiin, ette kuitenkaan jaksa kommentoida :) Olisi siis kuitenkin kiva, että teitäkin jaksaisi kiinnostaa. Ei siis mitenkään satojen lukijoiden toivossa, vaan ainoastaan hieman aktiivisempien. Yksi mukavimpia asioita blggaamisessa on ihanien hevostensa ihkuttaminen... ei vaan ihan tosissaan, kommentit. Siis sellaiset, joissa syntyy ihan kunnon keskustelua. Toki kehutkin on kivoja, mutta pitemmän päälle sellaisia luettuaan tulee vähän sellainen tyhmä olo. En oikein osaa selittää, mutta tiedätte kai? Jotenkin itserakas tai... kuitenkin.


 Asiallista keskustelua, omien mielipiteiden jakamista ja aktiivisuutta kommenttiboksiin saisia varmaan mielipidepostausten myötä, ainakin luulisin. En vain oikein vielä osaa kirjoittaa niitä. Voisin jossain vaiheessa kokeilla jollain helpommalla aiheella, joten mikä teitä kiinnostaisi? Ei kuitenkaan mikään loppuunkulutettu aihe. Muiden blogeissa pidän juuri eniten mielipidepostauksista, joten olisi hienoa tehdä itsekkin sellainen :)


Nyt on niin paljon höpisty, että lopetan tähän, niin voitte rauhassa katsella loppuja kuvia :)

Tästä kuvasta tykkäsin tosi paljon. Laitoinkin jo aikaisemmin instaan :)


Kuurakukkia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti