maanantai 22. joulukuuta 2014

Luukku 22. Kuvia


 Luukku 22.! Kohta on jo joulu! Tänään on ollut ihan hirveä kiire, kun ollaan pakattu ja yritetty tehdä kaikkea mahdollista rästiin jäänyttä ennen lähtöä. Me siis lähdetään sukulaisille Etelä-Pohjanmaalle tiistaina aamulla, ja tullaan vasta sunnuntaina 28. päivä. Hepat ei pääse mukaan, mutta yritän saada 24. luukun vielä tulemaan :) Tälle päivälle olisi ollut ratsastusvideo Reifurilla, mutta arvatkaa, ehdinkö edes aloittaa editoimaan sitä? No en! Kone jää tietenkin kotiin joten... Ette ehkä koskaan tule näkemään tätä videota, ellen uhraa yöuniani sen kanssa.


 Tänään ilmansuunnalla, nimeltään lounas, näkyi harvinainen valoilmiö, aurinko, joten nappasin Meyn ja kameran ja hipsin pihalle. Uhraamaan kallista aikaani, ja toteamaan, että tänään pitäisi ehtiä vielä ratsastaa.


 Mielestäni Meystä tuli ihan kivoja kuvia. Sille oli jäänyt punainen rusetti, joten annoin sen somistaa monelle jo niin tuttua (tai vähintään joka kuvassa samalta näyttävää) vanupalloa.


 Tänään taitaa muuten olla vuoden lyhin päivä. Vihdoinkin, sillä tästä alkaa taas päivät pidentyä ja muuttua valoisammiksi! Hurraa! Masennus, pimeys, stressi, kaikki sellainen kääntyy (toivottavasti) voiton puolelle. Ainakin pimeys. Ette uskokaan, miten paljon tätä on odotettu. En nimittäin ollenkaan pidä piemästä, vaikka talvi muuten ihan kiva onkin. Jos täytyy tunnustaa, pelkään hieman pimeää. Entä te?
Se näyttää silmälle...


Tosiaan, tässä tämä luukku, toivottavasti saan vielä aaton postauksen tehtyä, niin kaikki olisi hyvin :) Mitään toiveita sille? Nyt tuli hännän alla jatkamaan lähtövalmisteluita ja... hups, eikun nukkumaan, kello liikkuu kyllä toisinaan aivan epäloogisesti! No, moikka, nauttikaas lomasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti