lauantai 6. joulukuuta 2014

Luukku 6. Itsenäisyyspäivä


Moi taas! Kuudes päivä paljastuu ja on itsenäisyyspäivä. Suomi itsenäistyi Venäjän vallasta ja... No, ehkä historian openne kertoo koko tarinan, jos ette vielä tiedä :) Tähän luukkuun oli vähän hankala keksiä mitään, kun säät eivät oikein ole suosineet kuvaajaa, mutta nyt sitten tälläistä.


Tosiaan, kuten kuvasta näkyy, siinä on suomenpienhevonen. Nyt suomalaisuuden kunniaksi päätin julkaista jo jonkun aikaa mielessä pyörineen projektin, piensuokin. Tarkoitus olisi aloittaa heti kun on aikaa, eli viimeistään joululomalla. Heppa jäisi varmaan omaksi, saa nähdä, millanen siitä tulee :) Heppa olisi fleeceä ja harja ehkä 7 veljestä. Saa nähdä, miten aktiivisesti projektin valmistumsita jaksan kuvata, mutta instagramiin pitäisi ainakin tulla jotain. En vielä tiedä, tuleeko blogiin.


Ettei tämä nyt näin lyhyeksi jäisi, niin laitan vielä pari jouluista kuvaa Rjómasta ensimmäiseltä päivältä. Jouduin aika reippasti muokkaamaan kuvia, kun olivat niin pimeitä. Harmi, kun ei koulun jälkeen oikein enää ehdi kuvata, kun on jo säkkipimeetä. Tuona päivänä oli vielä ihan kivasti lunta, mutta eipä ole enää :/

Niin, ja arvontaan ehtii vielä osallistua tänään ja huomenna kolmeen asti iltapäivällä. Arvonnan tulokset näkyy sitten seuraavassa luukussa :)

Luukkuehdotuksia saa laittaa, ja muutenkin kommentoida :) Onko teillä muuten jokin keppis-projekti menossa? Onko sujunut suunnitelmien mukaan?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti