torstai 18. joulukuuta 2014

Luukku 18. Blogien esittely!


No niin, nyt on vuorossa blogien esittely, niitä olikin ihan kivasti :) Kannattaa käydä kurkkaamassa, oli hienoja blogeja :)

Kht Chiaron Elämää

Kht Chiaron elämää
Blogi kertoo Kht Chiaro- nimisen keppihevostallin elämästä. Blogia kirjoittaa 15v, nimeä Katatu totteleva tyttö Etelä-Pohjanmaalta Ilmajoen Saveenkylästä.

Olenkin jo jonkin aikaa seurannut tätä blogia, ja voin suositella :)

Poninpuolikkaat

Poninpuolikkaat
Mistä blogi sitten kertoo? - Lyhyesti voin sanoa, että keppihevosista. Mutta olet varmaan senkin jo huomannut bannerista, ja postausten kuvista ym :D... Blogi toimii minulla eräänlaisena kepparipäiväkirjana, johon koitan päästä postaamaan aina, kun jotain asiaa on. Elikkä aika aktiivinen blogi kyseessä. 

Minulle uusi blogi, mutta vaikuttaa kiinnostavalta :) Aloinkin heti seuraamaan!

Renhet's Events


Renhet's Events
Renhet's Events on vuonna 2012 aloitettu keppihevosblogi, jossa seuraillaan minua ja talliani kht Renhetiä. Olen 16-vuotias lukiolainen Satakunnasta, ja harrastanut keppihevosia vuodesta 2009. Talliltani löytyvät myös sivut ja YouTube-kanava. Pienikin kommentti piristää aina, ja kysyä saa :)

Tuttu blogi, hienoja kuvia, postauksia tulee aktiivisesti. Suosittelen seuraamaan :)

Sapinan blogi

Sapinan blogi

kht Sapina valmistaa tilareita, ja käy itse kisaamassa ja valmentautumassa hevostensa kanssa. Tallia ylläpitää kaksitoista vuotias Ella. Tämän lisäksi talli järjestää pien toimintaa, ja näyttelyitä.

Uusi blogi, mutta vaikuttaa kiinnostavalta. Hienoja hevosia ainakin :) Aloin seuraamaan!

Hirnuva haave

Hirnuva haave
Hei! Olet päätynyt blogiini, syystä tai toisesta. Blogissani kerron minun Ellan elämästä, kuitenkin pää osana toimivat hevoset. Hevosia esiintyy täällä kaikilta talleista, mutta pää asiassa Ratsutila Tanjantuvan hevosia. Minulla on ollut kolme hoitohevosta jotka kukin vuorollaan myytiin. Nyt minulla on ruskea saksan ratsuponi tamma Adria hoitohevosenani. Tänne kuvailen kaikenlaisita puuhistani, tallilla ja muuallakin. Toivottavasti viihdyt!

Blogi kertoo oikeista hevosista, ihan mielenkiintoinen :) Söpöjä poneja :3


Hämäränvirta

Keppihevosaiheinen kiva blogi :) Blogi on ilmeisesti melko tuore, en ole aikaisemmin törmännyt. Seuraa-laatikko puutui, joten en voinut seurata :/


Tosi kivan oloinen blogi :) Onko sama Sukanvarsi, kuin instassa? Ansaitsisi kyllä reilusti enemmän seuraajia! Aloin seuraamaan. Tosi söpöjä heppoja, varsinkin Pallosalama :3Kht Estetalli Kisakavio
Kiva blogi :) Postauksia tulee reippaaseen tahtiin, mikä on kiva juttu :) Ilmeisesti melko uusi blogi? En löytänyt seuraa-laatikkoa :/

6 kommenttia:

 1. Joo blogi on aika uusi. Pitää vielä perehtyä tarkemmin noihin kaikkiin asetuksiin:)

  VastaaPoista
 2. En löytänyt sinun sähköpostia niin päätin tässä kommentissa kysyä, että möisitkö Veelaa minulle? Olen pitkään yrittänyt kysyä tätä. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostia, ainiin, se pitäis tosiaan lisätä tänne :) Veelaa en ole ainakaan tällä hetkellä myymässä.

   Poista