sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Luukku 14. Ratsastusvideo


Moi! Tällä kertaa vähän tavallisemmissa tunnelmissa, nyt kun on ollut erikoispostausta toisensa perään. Eli perinteinen ratsastusvideo :)

Tosiaan lauantaina satoi ihan reilusti lunta tänne Etelä-Karjalaan. Joten -kuten otsikosta tai jostain muualta voi arvata- menimme siskojen kanssa ratsastamaan. Minulla oli Mey, Saapulla Prime ja Mesillä Lumi, tosin Mesi ei taida näkyä videolla.


Linkki videoon.

 Kyhäsimme lyhyen maastoesteradan. Rata lähti pihasta sorakentältä ja jatkui talvisin poissa käytöstä olevalle peltotielle. Esteet eivät olleet kovinkaan korkeita, mutta (ala)ylämäki toi vähän enemmän haastetta. Mey meni hyvin, mutta vähemmän liikutuksen takia väsähti loppuvaiheessa. Hups, ratsastaminen on vähän jäänyt... Viime aikoina ollaan enimmäkseen vaan maastoiltu erittäin rauhallisesti :D Alussa taas tuntui olevan vähän liikaakin energiaa...

 Aluksi hypimme koko rataa, jonka jälkeen vain paria ensimmäistä estettä. Tämän jälkeen maastoiltiin vielä ympäri pihaa ilman hyppäämistä ja hypytettiin koiraa :) Laiskuus iskee... Ei mitään hajua, miten kauan ratsastamiseen meni, koska a) en katsonut kelloa b) kameran kanssa säätäessä meni ihan liikaa aikaa joka välissä.

 Entä se suokkiprojekti? Se on edennyt harvinaisen reippaasti ja on nyt ommeltu kokoon, täytetty ja korvat kiinnitetty. Silmät ja sieraimet on myös jo leikattu, mutta ei ole vielä ommeltu. Harja ja merkki on kokonaan tekemättä. Harjan väriksi päätin maitosuklaan ruskean Novita 7 veljestä langan :) Päästä tuli aavistuksen vino, mutta ei se nyt niin pahasti haittaa. Suu sentään säästyi, siitä tuli oikein hyvä. Harvinaista! Vinoutta on vain otsassa :)

 Toiveita luukkuihin saa edelleen ehdotella. Ja edelliseen postaukseen ehtii vielä linkata bloginsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti