perjantai 9. tammikuuta 2015

Ostoksia :)

Tosiaan, kuten jokin aika sitten lupailin, teen nyt ostosten esittelyä, on nimittäin tullut hampstrattua vähän kaiken laista.


 Maanantain kaupunkireissulta. Eurokankaasta metri puhtaanvalkoista fleeceä ja puoli metriä ruskeaa teddyä. Kuolasin myös pitkään yhtä ihanaa valkoista karvakangasta, mutta hieman liian suuren hinnan takia jätin sen sinne, sillä näytä kuitenkin tarvitsin enemmän. Ehkä sitten ensikerralla  ;) Olin myös ajatellut ostaa vaaleanpunaista ruusukenauhaa, mutta arvatkaa, muistinko...

 Keskiruskeaa Novitan Nallea Anttilasta. Tarkoitus oli ostaa 7 veljestä, mutta lankaosasto kyseisen langan kohdalla huusi tyhjyyttään. Lanka pääsi heti käyttöön viime postauksessa esitellyn suokkiprojektin harjaksi :)

 Kiersin varmaan puoli tuntia Lappeenrannan keskustaa etsien erästä askartelukauppaa solkien ja nahkanauhan loiste silmissäni, mutta kun lopulta löysin putiikin, oli se ehtinyt jo sulkeutua. Suuntavaistoni on yleensä jopa melko hyvä, mutta paikka oli vähän pohjoisemmassa, kuin muistin. Olen kuitenkin pari kertaa käynyt paikassa, joten olin hieman hämmentynyt. Pimeässä kaikki näyttää jotenkin ihan erilaiselta...


 Mainitsin jossain postauksessa myös, että tilasin vähän tavaraa Antassusta. Toimitusajasta on vähän paha sanoa, sillä paketti oli luultavasti kököttänyt keittiön pöydällä lehtipinon alla jo useamman päivän, ennen kuin huomasin sen krhm. äiti huomasi. Kaikki tilattu oli mukana ja kaupasta jäi hyvä maku suuhun. Tilaan kyllä vielä uudestaan myöhemmin :)


 Tässä paketin sisältö vielä levitettynä. Lisäsin viereen vielä muutama viikko aikaisemmin hankkimani tummanruskeaa nauhaa, josta ajattelin naruriimuja :) Muttasiis. Ensimmäisenä vaikka nauha. Polypropeeninauhaa pinkkinä, 2m. Väri oli hieman kirkkaampi ja tummempi, kuin kuvassa, mutta se nyt ei paljoa haittaa. Leveys on n. 1,5cm, eli juuri sopivaa riimuihin. Sormet syyhyää jo päästä tekemään!
 Sitten vielä kahden laisia solkia, yksipuolisia pienempiä ja kaksipuolisia vähän isompia. Pienemmät ajattelin suitsiin soljiksi, isommat riimuihin.

Huomasitteko muuten, blogin ulkoasu on nyt muuttunut? Mitäs mieltä olette, itse olen ihan tyytyväinen. Tausta näyttää ison koneen ruudulla vähän rakeiselta, mutta toivon, ettei teillä ole niin isoja näyttöjä, että sen huomaisi ;)

Mey ja pari siskon ponia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti