tiistai 6. tammikuuta 2015

Suokkiprojekti valmis!

Jeii, vihdoinkin! Valmistumiseen meni tasan kuukausi, josta suurin osa meni siihen, etten päässyt keskustaan ostamaan lankaa. Eilenhän tosiaan pääsin kaupungille, niin ostin sitä lankaa ja tänä aamuna kiinnitin harjan. Koska tänään oli kaunis aurinkoinen pakkaspäivä, Menin tietenkin kuvaamaan :) Käykääs muuten kurkkaamassa äänestys sivupalkissa, jos on jotain toiveita tän vuoden postauksiin.


Rotuhan on siis suomenpienhevonen. Yhdessä vaiheessa harjaa kiinnittäessä se näytti ihan arabille, mutta onneksi asia korjaantui :) Harja olisi saanut olla aavistuksen tummempi omaan makuuni, mutta menee se näinkin :D

 Yhtään samannäköisyyttä?

Sukupuolen piti olla ruuna, mutta kovin on tammamainen ilme. Siskot oli sitä mieltä että ilmiselvä tamma, mutta itse olen vielä kahden vaiheilla. Talliin nimittäin tarviis ruunan, kun oreja ja tammoja on melko paljon.  Mitä mieltä te olette? Tamma vai ruuna?


Nimeä saa ehdotella. Ehdottomasti suomenkielinen. Jos tulee ruuna, niin vois olla vaikka jotenkin Rieha tai Riemu nimessä, muttei oo pakko. Tamman nimiä en ole vielä ajatellut :)

Aavistuksen verran vino, mutta ei se haittaa :)


Näyttää muuten tosi paljon naapurin uudelta suokkitammalta, jota olen välillä käynyt hoitamassa. Hassua silleen, koska silloin, kun aloin suunnitella heppaa päässäni, en edes tiennyt koko tammasta vielä mitään!Tässä vielä sivukuva. En ole koskaan, tai ainakaan pitkään aikaan ottanut kunnon sivukuvaa, joten onko se oikein? Mie kun en oikein niistä tiedä :D Pitäis opetella. Kun nyt alettiin Kuusikujassa kasvattamaan issikoita, niin olis kiva käyttää niitä näyttelyissä :)

Loppukevennyksenä vielä muutama vähän epäonnistunut kuva, kun kissanmokoma tuli sabotoimaan kuvaustuokiotani :D

5 kommenttia:

 1. Tuli kyllä tosi samannäköinen kuin suunnitelmassa! Sait tosi hyvin samat muodot ja ilmeen, kuin piirustuksessa :) Mä en osaa sanoa kyllä sukupuolesta :D Mutta jos tota nimeä niin esim. Kuusikujan Talvirieha ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Nimi kuulostaa tosi kivalle, laitankin sen heti ylös :)

   Poista
 2. Ruunana ehdotukset Riepu, Kepparilan Riepu, Remu, Leevi ja Veeti sekä Kuusikujan Masa. Tammana Titi, Pimu, Pimpeli Pom, Kuusikujan Maisa.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä on aika tamman näköinen. Mutta myös toisaalta ruunan. Päätä sie c:

  VastaaPoista