lauantai 21. maaliskuuta 2015

Riemullisia värejä

 Juu, tässä se ratsastuspostaus. Älkääs nyt järkyttykö kuvista, kokeilin muokata PicMonkey:llä ja innostuin filttereistä. Aikas piteän näköisiä, vai mitä? No, vaihtelu virkistää ;)


  Ratsastin Riemulla, testailin sen uusia suitsia, jotka vain (vihdoin) valmiiksi. Että voikin olla ohjien leikkaaminen niin ylitsepääsemätön juttu... Lopulta laitoin vain narut, kun en jaksanut leikata yhtä suikaletta tekonahkaa :D Juu-u. Suitset on kuolaimettomat, tarkemmin... ömmm... Niin, cross-underit. Joo, hyvä muisti miulla, piti kattoo googlesta :D
 No, kuitenkin. Olen suitsiin tosi tyytyväinen, toimivat hyvin ja istuvat. Näyttävät vieläpä hyviltä! Riemu meni niillä tosi hyvin, uusissa avuissa ei ollut mitään ongelmaa.


 Muuten ratsastaminen menikin vähän niin ja näin. Käynti ja ravi Riemulla oli tosi hyvät, mutta laukka oli tahmeaa, eikä oikein missään vaiheessa lähtenyt kunnolla pyörimään. Pienetkin esteet tuotti alussa vähän ongelmaa, jalat oli solmussa. Tosin Riemulla nyt ei ole koskaan hypätty, joten ehkä se siitäkin johtuu. Olin myös itse vähän jumissa, millä voi olla osuutta asiaan. Muutaman hypyn jälkeen alkoi jotenkin sujua ja saatiinkin nostella pikku hiljaa esteitä ristikosta ja 30cm ylöspäin. 50cm meni vielä, mutta 60cm kohdalla se alkoi olla sellaista räpeltämistä, ettei siitä enää nostettu. Riemu kyllä hyppäsi rehdisti ja kuuliaisesti, eikä juurikaan kieltänyt, mutta harjoitusta se tarvitsee. Niinkuin minäkin. Siis taidothan ei ole yhtään päässeet ruostomaan... :D


 Nyt on kiva, kun ehtii taas ratsastaa valoisan aikaan. Sisko oli ratsastamassa samaan aikaan ja kuvasi. Kokeiltiin uutta säätöä kamerassa, ja tälläkertaa eivät heilahtaneet läheskään niin paljoa kuin yleensä :) Värit ei ehkä olleet niin hyvät, mutta sitä nyt ei huomaan näin rajun muokkauksen takaa. Selvästi Riemu pitää hyppäämisestä. Se ei vain oikein osaa. Pitäisi kai ensin treenata sileällä, että saisi laukan toimimaan. Muutenkin on vähän koulupuoli jäänyt... No, jos sitä nyt seuraavaksi :) Koulupostaukset on vaan mielestäni hankalempia tehdä, kun videoista tulee niin kuollettavan tylsiä ja kuvatkin vähän niin ja näin, kun ei välttis saa kuvaajaa. En kyllä muutenkaan tee kaikista ratsastamisistani postauksia, joten ehkä en sitten siitä laita mitään. Katsotaan :)


 Kun oltiin itse ratsastettu ja loppuverkattu, niin otettiin vielä koirat ulos ja hyppyytettiin niitä. Ruokapalkalla tietenkin, ei ne nyt muuten olisi moisista esteistä välittäneet. Siitä ei enää ole kuvia.Tälläinen postaus tällä kertaa, mitäs piditte kuvista? Joo, en ole tosiaankaan kaikkiin postauksiin tästä lähtien lisäämässä tällaisia tehosteita, mutta aina välillä jotain uutta ja piristävää, vai mitä :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan pirteitä kuvia, minä ainaski tykkäsin :D Muutes tosi kivoja noi esteet, tuun pöllimään ne >:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit :) Pitääkin olla tarkkana, kiva kun kerroit :D

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kivaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!
  Teetkö tilaushevosia?
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   En tee tilareita, ainakaan tällä hetkellä. Ehkä joskus :)

   Poista