tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kaulanaruilua Juups. Eli nyt kävi niin, että maanantaina paistoi aurinko. Oikein lämpimästi :) Olin jo pari päivää aikaisemmin päättänyt, että jos sääennuste tosiaankin pitää paikkaansa, niin menen maanantaina ratsastamaan. Ja pitihän se! Ratsukseni valitsin Meyn, jonka varustin vain kaulanarulla. Videokamera jalustoineen pääsi myös ulkoilemaan. Samoin pari tolppaa ja muutama puomi navetanvintiltä.


Linkki videoon

 Menin aluksi pihassa n. 40cm ja kavalettia. Jossain vaiheessa jätin kaulanarun pois ja menin ihan ilman mitään. Koska esteen jälkeen oli aika ikävä vesilammikko koitin sitten hypätä eri paikassa. Estettä siirtäessä nostin sen 50cm. Tässä hypyillä oli enemmän tilaa, mutta varjo hankaloitti kuvaamista, joten loppu videossa osa kuvasta on palanut. Videon jälkeen hyppäsin vielä 60- ja 70cm pari kertaa. Niitä en jaksanut enää kuvata.

 Meno oli hirmu kankeaa, mutta eiköhän se siitä, kun alkaa taas harjoitella. Mey hyppäsi kyllä tosi nätistä ja oli ihan innoissaan. Jaah, milloinkohan sitä taas ehtis harjoitella...

Videolla seikkaileva otus meidän lisäksi on meidän vanhempi kissarouva Miiru :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti