torstai 9. huhtikuuta 2015

Aivan mahtava otsikko


 Voinkin samantien unohtaa aikamoisen litannian kirjoittamisen siitä, että pahoittelen hiljaisuuttani. Se veisi vain koko postauksen, eikä sellaisia nyt kukaan oikeasti jaksa lukea.
 Tänään oli aivan mahtava ilma ulkona. Tosin tuuli nyt oli vähän liiankin mahtava, mutta ei siitä sen enempää. Kun heppa ei lähtenyt lentoon, oli kaikki hyvin :) Sain siis myös (enemmän tai vähemmän) mahtavia kuvia. Kuvattavana oli Reifur, josta ei taidakkaan olla ollut vähään aikaan kuvia. Poika oli ihan innoissaan päässessään ulos näinkin mahtavalla säällä!


 Meidän tallilla elämä on sujunut melko rennosti omistajien kiireiden takia. Kaikki samat vanhat hepat pyörii tallilla, kukaan ei ole lähtenyt, eikä uusia ole tullut. Ratsastamista ei olla unohdettu, mutta se on ollut rentoa, eikä mitenkään tavoitteellista. URL:ssä olen selaillut melko aktiivisesti blogeja - instaa aavistuksen vähemmän aktiivisesti. Olen yrittänyt (ja onnistunut) olla ottamatta ylimääräisiä paineita ja stressiä keppihevosten suhteen, katsotaan, miten kiireet jatkuu ja loppuu.

 Kesälle ei ole paljoakaan suunnitelmia keppihevosten suhteen. Jos jossain lähellä on kisat, saatetaan niissä pyörähtää. Ja jos ihmisiä kiinnostaa, voisin loman ajan pitää pystyssä pientä tilaripajaa, mutta se nyt on vielä ihan suunnitteluvaiheessa. Minulle tulee varmaan jossain vaiheessa kevättä uusi heppa, mutta en ole vielä päättänyt, millainen. Joitain vanhoja heppoja saattaa lähteä. Katsotaan. Pitäisi kai jossain vaiheessa siirtää hepatkin kesätalliin, kunhan yöpakkaset loppuu kokonaan.


 Olen tainnut jo useammassa postauksessa puhua siitä kysymyspostausesta. En ole ihan varma kiinnostaako se edes ketään, sillä minulta nyt voi kysellä muutenkin kaikkea, olipa kysymyspostaus tai ei. Mutta, teen sen varmaan tässä ihan lähi aikoina, milloin nyt ehdin. Enkä aio ottaa paineita mitenkään ;) Jos en siis vain ehdi, niin antaa sitten olla, katsotaan vaikka kesällä :) Toivottavasti teillä oli kiva pääsiäinen ja jotain jännää luvassa kesälomalla. Jos joku on kiinnostunut niistä tilareista, niin kommentoikaa ehdottomasti. Tai vaikka niin päin, että jos ei yhtään kiinnosta ja jutun saa kuopata jo heti alkuunsa niin senkin saa sanoa :) Samoin kysymyspostaus, jos kiinnostaa/kuulostaa katastrofilta, niin sanokaa vaan :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Paljonko tilari maksaisi. Sellanen karvaponi olis aivan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hintoja en ole kyllä yhtään ehtinyt miettiä, mutta tuskin sellanen karvaponi paljoa yli 40e maksais :)

      Poista