maanantai 2. maaliskuuta 2015

Perjantain ratsastelut


 Perjantaina siis lopulta jaksoin ratsastaa. Tai no, torstainakin käytiin pikku maastolla, mutta ei siitä sen enempää, kuin että oli pimeää ja liukasta. Perjantaina ratsukseni valitsin Rjóman, joka lainasi Meyn kuolaimettomia (jotka alunperin kyllä Rjómalle tehty). En siis koko lomalla ennen torstaita ollut ratsastanut yhtään. Enkä pahemmin tehnyt mitään muutakaan keppareihin liittyvää. Selannut vaan kh-somea välillä. Toisin oli kyllä tarkoitus, mutta...


 Haettiin esteet siskojen kanssa ja lyödettiin tiestä pieni sula kaitale...


Jota sitten epätoivoisesti yritimme suurentaa. Kyllä me se vähän suuremmaksi saatiinkin :) Aluksi Saappu veteli vähän korkeampia esteitä ja minä kuvasin.


Sitten madallettiin estettä ja laitettiin puomi ja toinen este sarjaksi, eli ristikko-puomi-30cm. Minäkin ratsastin ja Mesi kuvasi. Rjóma meni ihan nätisti, vaikka esteiden jälkeen pitikin olla tarkkana, ettei liuskaastunut. Ei kieltänyt, eikä myöskään tiputtanut. (Joo, vaan Mesi onnistui kerran tiputtamaan noin matalan...)


En kyllä enää ensi kerralla laita noita kenkiä esteille, vaan lenkkarit. Eivät nimittäin olleet mitkään parhaimmat hyppimiseen. Nyt on kiva, kun voi taas hyppiä, kun ei heti ole tuolla maassa nenällään. Lämpötila oli mielestäni aika mukava. Ei ollut liian kuuma, muttei kylmäkään :)


Tosiaan, Mesi kuvasi, ja kamera ei oikein suostunut tarkentamaan. Kuvia saatiin vaan manuaalitarkennuksella, joten loput kuvat oli tosi sumeita... Tarkentuneet naapurin ulkorakennukseen...


Lopuksi vaihdettiin vielä yhteen vähän isompaan n. 40cm esteeseen. Se oli jopa vähän helpompi, kun oli enemmän tilaa. Tuli huomattua, että on ne hyppytaidot jo vähän ruosteessa.

Sellaista. Nyt on sitten loma ohi, ja pitäis kohta lähteä kouluun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti