perjantai 27. helmikuuta 2015

Blogi 2v!

 Jeps, niin siinä kävi. Blogi perustettiin hiihtolomalla vuonna 2013. Ja edelleen pystyssä! En olisi välttämättä uskonut, että blogi vielä kahden vuoden päästä olisi pystyssä... No joo, ehkäpä sittenkin olisin. Mutta ei se mitään, sainpahan sanoa kirjoittaa nuo 'historialliset sanat'. En ollut ehtinyt suunnitella mitään erityistä, en ollenkaan muistanut koko juttua. Mikäköhän tarkka päivämääräkään edes on? Katsotaan... 23.2.2013. Juu, no olen vähän myöhässä.

*miettii ankarasti joitain kivaa, millä juhlistaa 2v-päivää*

No, viime postauksessa oli vanhoja bannereita, joten tässä postaksessa... Mites oli vanhoja kuvia blogin alkuajoilta...? Ai ei? No niin, jos jotakuta kiinnostaa, niin ne kyllä löytyy vielä, tuolta sivupalkista kun valitsee vuoden 2013. ja... niin, löydätte varmaan itsekkin.

*ei yhtään pätki...*

Lumipallon hevoset kautta aikojen? No, saa luvan kelvata. On tämä hevoskatras kuitenkin hieman muuttunut vuosien varrella :)

Vuotta 2011 aikaisempia kuvia en löytänyt, mutta varmaan jo 2010 olin niistä kiinnostunut ja niitä tein.


 Vuosi 2011. Ei paljoa muistikuvia, mutta ainakin tälläisiä heppoja taisi olla. On se Pilvikin ollut jo kauan O.o Näyttää tosi erilaiselta. No, Lumipallo 11v täyttämässä surkealla vanulla, mitä muutakaan voi odottaa :D Ja varusteet oli ihan omaa luokkaansa, tekonahka oli silloin ihan vieras käsite. Muut hepat: Pilven vieressä Tuuli, entisessä ulkomuodossaan. Ihka ensimmäinen kepparini, koulussa tehty! Myöhemmin muokkailin sitä. Pilven alapuolella Pohjantähti 'Tähti' ensimmäinen kangasheppani. Tähden vieressä Lumipallo 'Pallo', joka oli siskoni koulussa tekemä, mutta jossain vaiheessa myös minulla.
 Tuuli ja Pallo oli muistaakseni connemaroja, luulin silloin sitä harvinaiseksi roduksi :D Taisin sekoittaa kaspianponiin. *Lumipallo 11v selaamassa Polluxista saatua hevosrotukäsikirjaa*


 Vuodelta 2012 ei myöskään ole paljoa materiaalia, ei koneessa eikä ainakaan keppihevosten suhteen päässäkään. No, silloin tein suomenpienhevosruuna Toffeen, josta taisin olla hyvinkin ylpeä. Myös Veela saapui vuoden 2012 loppupuolella, alun perin siskolleni Saapulle, myöhemmin minulle ylläpitoon ja lopulta omaksi. Tässäkin täyttö on niin upeaa...
 Vuosi 2013 tammikuu; Tuulin täytin uudestaan, ja tein uudet silmät ja korvat. Tein Hurin, josta myös olin kovin ylpeä. Olihan se ihan mainio, asustaa edelleen siskollani Mesillä. Veelan mukana tulleiden varusteiden myötä inspiroiduin, ja löydettyäni kangaskaupasta tekonahkaa, sai Huri hienot suitset :) Nykyään en kyllä ihan tuollaisia kuolaimia tekisi, mutta enpä silloin tainnut niistä niin tajuta. Olivat olevinaan kovinkin siistit...

Tämän jälkeen perustin blogin, ja kuvia alkaa olemaan enemmän. Tosin ne voitte itsekkin käydä katsomassa. Mutta pysytääs aiheessa.


2013 kesäkuussa innostuin oikein kunnolla issikoista, joten heinäkuussa valmistui Rjóma, joka edelleen on tallissa :) Rjóma oli mielestäni tosi onnistunut hevonen aikoinaan ja on edelleen.


Syys- tai lokakuussa 2013 tein haflingerruuna Wallun. Wallu ehti seikkailla jonkin aikaa myös blogissa, kunnes laitoin sen kaappiin. Olihan se ihan söpö, mutta muodot mitä kummallisimmat.


Marraskuu 2013, tein issikkaori Reifurin, joka edelleen on minulla. Muistelen edelleen kauhulla niitä karvoja, joita lenteli joka puolella oria tehdessä.


Sitten en hetkeen aikaan tehnytkään itselleni heppoja, vaan enimmäkseen siskoille. Nyt hypätään... hmmm... toukokuuhun 2014! Mey, edelleen tallissa, ja tähämäkin on mielestäni tosi onnistunut, vaikka suuton onkin.


Arabitamma Prime, jonka piti alunperin jäädä miulle,
mutta annoinkin sitten Saapulle.
 Hevosia tehtiin edelleen vaihtelevalla tahdilla, mutta siskoille. Tässä sitten tämän vuoden puolella tehty heppanen, teille kaikille varmaan jo ihan tuttu Riemu :)

 Yhteenveto! Lumipallolla on vuosien varrella ollut yhteensä 12 hevosta, joista tällä hetkellä tallissa asuu kuusi. Näistä kahdestatoista olen tehnyt ihan itse 9 ja äitin kanssa yhden. Meidän tallilla on asunut yhteensä muistaakseni 27 hevosta (+myyntiin tehdyt 3). Itse tai jonkun kanssa yhdessä olen tehnyt yhteensä 22 hevosta! Aika hurja juttu, nyt kun miettii!

 Sellaista. Heh, huomaa, että miulla oli oikein hauskaa tätä kirjoittaessa... Kello on tosiaan lähemmäs 11 (ei yhtään väsytä). Eikä postauksen tekemiseen mennyt kuin reilu 2 tuntia. Alun perin tulin tänne kirjoittamaan vaan pientä ratsastuspostausta. Kuinkas monta heppaa te ootte aikojen saatossa yhteensä tehneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti