perjantai 3. lokakuuta 2014

Pieni video ja sokerihileitä :)

Pöö! Säikähditte? No ette kai sentään :D
Ratsatin eilen (torstaina) Rjómalla vähän esteitä ja videokamerakin oli sopivasti mukana, niinpä saatte nyt pikku videon :) Videolla minä olen se sinitakkinen ja mukana ollut Saappu violettitakkinen.Rjóma meni tosi kivasti, vakkei pitkään ehdittykään ratsastaa. Vaan ihan toiseksi viimosella esteellä tuli kielto, muuten se hyppäsi kaikki ihan nätisti. Laukka oli tyvän tuntuista ja ravikin oli tasaista. Esteinä oli keltainen pituuseste, eli piti hypätä kummatkin samalla hypyllä. Se oli ehkä vähän vaikeampi ponille. Sitten oli kavaletti-50cm-kavaletti jumppasarja, joka sujui ihan hyvin.
 Kovin pitkään me ei ehditty ratsastaa, joten loppukäynnit jäi tosi lyhyiksi.

Illalla käytiin vielä Meyn ja siskojen kanssa iltamaastossa. Mey meni tosi kivasti ja varsinkin loppupuolella se meni niin hienosti. Maastolenkki oli suht. reipas, mentiin pari töltti- ja laukkapätkää ja varsinkin viimoisella tölttipätkällä ponski meni niin kauniisti :) Pimeäähän siellä oli, joten kuvia ei voitu ottaa.


Torstai-aamuna miulla alkoi koulu vähän myöhemmin, joten olihan se pakko mennä kuvaamaan. Yöllä oli ollut pakkasta, joten kaikkialla oli kuuraa. Oli aika upeeta, kun kaikki lehdet näytti sokerihileisiltä karkeilta. Miun ainakin alkoi tehä mieli karkkia :)

Mey :3

Oon miettiny, että nyt vois tehä jonkun erikoispostauksen. Laitan kyselyn tuonne sivupalkkiin, mutta voitte myös laittaa kommenttia :) Edellisestä onkin jo aikaa! My day:ta en tee, enkä päivääni tallilla, kun sellaisen tein viimeksi. Myös hevosten esittelyt löytyy yläpalkista.

Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti