keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Syysloma! jaaa... video :)

Moi! Meilläkin alkoi nyt vihdoin syysloma, toivottavasti ehditään ratsastaa paljon! Oikeastaan meidän eka lomapäivä on vasta huomenna, mutta mie tykkään laskea sen siitä, kun koulu loppuu. Millon teillä muuten alkoi loma? Oon kuullu, että joillain on ollu koko tää viikko.

Mutta asiaan. Maanantaina oli aikaa, niin mentiin Saapun kanssa ulos ratsastamaan. Miulla oli Veela ja Saapulla Sniff. Koottiin pieni rata, ei kovin korkee (30-40cm) ja hypittiin sitä. Me harjoteltiin laukan vaihtoja esteen päällä ja ilman estettä ja ratateitä, joista Veela selviytyi oikein hyvin. Videolta huomasin, että vasen laukka jäi vähän löysäksi, pitää sitä ensi kerralla vähän treenata. Lopuksi muutettiin vähän rataa ja korotettiin esteitä johonkin 50-60cm:iin


Linkki videoon!

Mitäs piditte?
 Sivupalkissa on ollut kysely jo jonkin aikaa erikoispostauksista, mutta kovin moni ei ole äänestänyt. Mistä johtuu, vai ettekö vaan oo huomannu? Vai ootteko jo kaikki vetäytyny talviunille? Olen huomannut, että syksyn edetessä yhä useammat keppihevosharrastajat häviävät johonkin tai aloittavat talven kestävän tauon. Itsekkin myönnän talvisaikaan vaudin vähän hidastuvan, mutta koitan silti sinnitellä aktiivisena (eri juttu, onnistunko...).

Fengur, Mesin poni löysi valoa pimeään :3

Onneksi meillä on ruska, joka tuo väriä muuten niin harmaaseen syksyyn!


Nyt olen kai höpötellyt tarpeeksi, joten moikka ja hyvää syyslomaa niille, joilla se nyt on!

4 kommenttia: