perjantai 26. syyskuuta 2014

Syksyä!

Moi te kaikki siellä! Sori, miusta ei oo kuulunu mitään taas viime aikoina. Oon ollu kipeenä ja koulu on vienyt paljon aikaa. Lisäksi tällä viikolla on ollut aika kurjia säitä. Pian paranemiseni jälkeen, ennen huonoja ilmoja ratsastin kerran Meyllä kaulanarun kanssa ja otin videota, mutta se ei oikein onnistunut ja videosta olisi tullut aika tylsä. Ja toki äsken käytiin vielä maastossa, mutta oli niin pimeää, että oli ihan turha yrittää saada mitään kuvia.

 Mutta joo. Koulun jälkeen sain inspiraation lähteä kuvaamaan, joten räjäytän nyt tänne kunnon kuvapommin :)

Löysin ihanan väristä lankaa, joten pakko alottaa tekeen sukat :)
 Tosiaan, välillä ihan ärsyttää, kun on aina kauhea kiire ja hoppu joka paikkaan. Ei oikein ehdi kunnolla ratsastaakkaan, kuin muutamana päivänä, jos niinäkään jaksaa. Onneksi ensi kuussa on syysloma :)

Syksy saapuu, ruska myös :)


 Kohta alkaa olla jo niin kylmää ja kosteaa, että pitää ottaa hepat sisälle. Tällä hetkellä ne on vielä ollut ulkona leikkimökissä. Onko teillä jo hepat sisällä, jos ne on vaan kesäisin ulkona?


Kisu ilmestyi jostain, joten pitihän siitäkin ottaa pari kuvaa :)

Rjóma löysi kauniin lehden, joknka se olisi mielellään syönyt


Sateenvarjolla leikkimistä :)Kuivaharjoittelua sateen varalle :)

Rjóma olisi halunnut ratsastamaan, mutta omistajaa laiskotti

Mie en tiiä, mikä miuta tässä kuvassa niin hymyilyttää :D
Mitäs piditte kuvista? Sori tällänen tosi kuvapainotteinen postaus, haluaisitteko enemmän tekstiä jatkossa? Ja millasia postauksia tykkäisitte lukea? Ihan perus ratsastuspostauksia vai jotain muuta? Ja pitäiskö olla lisää videoita?

Hyvää syksyä kaikille :)

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. :)

  Ihan perus ratsastuspostaukset vaikka pienen videon kera ovat kivaa luettavaa. Tietysti aina välillä on myös kiva lukea vähän erikoisempiakin postauksia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja mukava, että tavalliset ratsastuspostaukset ei oo ihan kuollettavan tylsiä :) Mie oon vaan vähän huono keksiin mitään kovin erikoista.

   Poista