torstai 30. lokakuuta 2014

Isä ja poika

Roarrrr!
 Moi te kaikki! Miten teillä on syksy sujunut? Miulla on sujunut ihan hyvin. Tänään on ollu tosi hyvä päivä, ja olo on erittäin pirteä :) Postauksia tosin ei ole tullut, pahoitteluni, jos olette joutuneet odottamaan. Nyt kun on kelloja siirretty, niin tulee tosi aikaisin pimeetä! Varmaan neljältä. Tänään aattelin, jos menis vaikka koulun jälkeen ratsastamaan, mutta ei. Aurinko oli jo laskemassa. Ja nyt on jo ihan pimeää. Murr!

Saapun uusi poni Putti alias Karvainen Sapelihammastiikeri.
 Mutta en antanut sen haitata, vaan käytin tilaisuuden hyväkseni, hain sisältä kameran ja pari heppaa. (Tosiaan, hepat on nyt muuttaneet sisälle, mutta siitä myöhemmin.) Mukaani tarttui Reifur ja Mesin poni Fengur. Fengur on Reifurin poka, josta tuo otsikkokin :)
 Haluatte varmaan nähdä jotain kuvia? Hyvä on, tässä tulee :)

Kokoeroja? :D Ja tosiaan, kuten aikaisemmin kerroin, muutti meidänkin hepat sisälle varastoon. Muutto tapahtui syysloman vikana päivänä, niinkuin joku tarkka saattoi huomata instasta. Varasto on hyvin matala (joudun melkein konttaamaan) ja ovi on vähän hankala, joten mieluiten ovat täällä mahdollisimman vähän aikaa. Muuten olisin varmaan siirtänyt jo aikaisemmin. Näitä pikku vikoja lukuun ottamatta talli on kuitenkin loppujen lopuksi aika soma. Hepat mahtuu hyvin ja valokin on ihan vieressä, joten näkee hyvin. Siskojen hepat on varaston toisessa päässä. Me ollaan siis lähellä ovea, mikä on plussaa :)Haluaisitteko tästä nyt jotain tallin esittelyä? Tai no, ensin varmaan pitäisi suorittaa tuo arvonta, mikä siis voitti. Toiveita? Ei välttis mitään jouluista. Nimittäin nyt salaisuus: saatan tehä tänne blogiin joulukalenterin, jossa saattaa olla jouluinen arvonta! Joten miten olis ponimainen heijastinsetti? Ehdotelkaas! Mutta nyt, moikka!

2 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kiva blogi! Mikä sun nimk on youtubes?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Youtubessa nimi on Lumipallo L.
   Tosin sieltä ei voi nyt nähdä yhtään videota, kun on tällä hetkella kaikki piilotettuja. Jos haluut nähä videoitani, niin uusimmat ainakin löytää oikeasta sivupalkista, kun valitsee 'Tunnisteet' -kohdasta 'video' :)

   Poista