keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Ostoksia :)

Moi! Nyt seuraa tämän blogin ensimmäinen ostosten esittely, ei kovin kummoinen, mutta sellainen kuitenkin :) Kävin maanataina keskustassa kirjakaupassa ja kangaskaupassa, ja sieltä tarttui mukaan kaiken laista kivaa.

Pahoittelen laatua, on ollu niin pimeetä...
Tuossa koko saalis. Ostettiin myös kengät ja vaatetta, mutta ne ei oikeastaan tänne blogiin kuulu :) Kirjakaupasta mukaan tarttui luonnoskirja ja pinkkejä strasseja. Eurokankaasta löysin palaosastolta hevosaiheista verhokangasta (pitäis tehä verhot huoneeseen) ja iiiiso pala beikeä fleeceä. Rullista vielä ruskeaa ja sinistä fleeceä, johon sopivan sävyistä ompelulankaa.


 Luonnokirja on ollut tosi kätevän kokoinen, mahtuu koululaukkuunkin, niin voi välkällä piirtää. Tästä ei myöskään irtoile sivut, toisin kuin edellisestä. Mustat kannet sai myöhemmin vähän väriä, kun liimasin niihin tarroja :)
 Pinkit strassit sattui mukaan muuten vaan, kun oli niin nätin värisiä. Ei niitä olisi välttämättä tarvinnut, mutta pitihän ne nyt saada. Sininen ompelulanka on siniseen fleeceen.


Fleecejä. En varsinaisesti ole enää etsinyt beikeä fleeceä, mutta kun sitä nyt kerrankin oli, niin pitihän sekin saada :D Ja kyllä sille nyt käyttöä löytyy, vois tehä vaikka vuoniksen. Ruskeaa fleeceä ostin 50cm yhtä suokkiprojektia varten ja sinistä 30cm varusteisiin pehmusteeksi.


Verhokangas vielä, eiks ookkin hienoa :D

Arvonttajuttuja pitäis varmaan jo alotella, kunhan kerkeää. Vielä ehtii, jos on jotain toiveita :)
Nyt ei varmaan tällä kertaa enää muuta, joten moikka!

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuosta hevoskuvioisesta verhokankaasta tehty tyyny. :D On kyllä kiva kangas ja ihan kestävältä vaikuttanut, on mulla ollu käytössä kohta pari vuotta. Mutta kivoja ostoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla :D Toivottavasti miullakin kestää. Ja kiitos :)

      Poista