maanantai 6. tammikuuta 2014

Ratsastelua ja muuta pientä :)

 Täällä on taas vähän kaiken laista pientä tapahtunut, kerrompa nyt vähän jotain :)
 Sunnuntai-iltana käytiin Saapun kanssa vähän myöhästyneessä joulumaastossa. Saappu otti minun Rjóman ja minä menin Reifurilla. Ulkona oli pimeää ja ihana hernerokkasumu, joten uskallettiin mennä vähän pidemmällekkin hiippailemaan. Enimmäkseen pyörittiin kuitenkin ihan lähi maastossa :)
 Tänään (maanantaina) ratsasteltiin Saapun ja Mesin kanssa ja testattiin vanhan navetan vintille raivattua maneesia. Koottin pieni kolmen esteen rata. Tosin sitä mahtui ratsastamaan vain yksi kerrallaan, joten muut seisoi vuorollaan sivussa ja kuvasi.
 Ensimmäisellä kerralla menin Wallulla, Saappu Spiritillä ja Mesi Hurilla. Esteet pysyi melko matalina, korkeimmillaan ehkä 50cm. Alkukäynnit mentiin maastossa, kun maneesiin ei mahtunut kaikki kerralla :D


 Ratsastamiseen raivatun alueen reunoilla on hirveästi polkupyöria, joissa on heijastimia. Ja koska käytettiin salamaa, loistaa heijastimet ikävästi taustalla. Ja älkää välittäkö tosta romusta tuolla takana :)


 Wallun jälkeen menin Veelalla, Saappu otti Suklaan ja Mesi Icen. Laskettiin esteet takaisin alemmas ja nostettiin niitä sitten aina välillä. Ihan lopuksi kokeiltiin hypätä jopa 70cm.


 Veela meni tunnin tosi kiltisti ja kielsi vaan pari kertaa, koska askeleet ei mennyt ihan kohdilleen. Veela oli tosi mukavan tuntuinen ratsastaa ja jaksoi kärsivällisesti odottaa maneesin laidalla omaa vuoroaan. On se vaan niin ihana <3 Ja sitten vielä, tein tässä lomalla myyntiin läsipäisen ponin suitsineen. Ensimmäinen heppa, jonka koskaan oon myynyt tai edes myyntiin laittanut :) Ja foorumilla on myynnissä melko halvalla. Piilomainostusta :D Aattelin ensin pitää itselläni, mutta tajusin, ettei talliin mahtunu, eikä keppiäkään olisi ollut, joten... :D
 Tänne satoi tänä iltana ihan vähän lunta! Toivottavasti pysyvät maassa eivätkä heti sula pois. Täällä on ollut koko alkuvuoden ja joulun niin pimeetä, kun ei oo ollut yhtään lunta. No, jospa nyt olisi asiaan tulossa muutos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti