sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Pitkällä maastolenkillä!

Tänään käytiin aamulla Saapun ja Mesin kanssa oikein pitkällä maastolenkillä ison tien toisella puolella! Mukana oli minulla Reifur, Saapulla Suklaa ja Mesillä Huri. Hevoset kuljetettiin isolla tiellä ja meidän kotitiellä muovipussissa, koska laskettelukeskuksen avauduttua iso tie on välillä aika vilkas. Kyseisessä metsässä ollaan usein lenkitetty koiria, joten paikka oli meille jo ennestään tuttu.

Tuollaisessa pussissa :D
 Lopulta kun päästiin pienemmälle hiekkatielle ja otettiin hepat pois pussista :) Sori muuten kameran laatu, mukana oli vaan pieni kamera (pokkari).


 Lähdettiin sitten tutkimaan yhtä polkua, jonka varrella ravattiin ja laukattiin vähän. Jouduttiin lopulta hiekkakuopalle, jossa vähän riehuttiin (vasen ylhäällä kuva) Hiekkakuopalta jatkettiin pienelle aukealle, mistä oli hakattu puita. Hypittiin sitten hetki kaatuneitten puitten yli.


 Hetken hyppelyn jälkeen lähdettiin kotia kohti ja vähän ennen isoa tietä laitettiin hepat taasa pussiin. Retki oli tosi mukava, vaikka pakkasta oli varmaan 18 astetta. Lopussa oli kyllä jo vähän kylmä :D Kaikki hepat oli tosi nätisti, eikä mitään ikävyyksiä sattunut.

 Eilen illalla käytiin myös Saapun kanssa ihan pienellä maastolenkillä, kun oli pimeää.
 Ollaan tekemässä Saapun kanssa yhdessä vuonista, toivottavasti onnistuu hyvin ja tulee söpö :)

2 kommenttia: