sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pilvellä 12.1.2014 :)

Jes! Vihdoinkin vähän lunta <3 Ratsastin tänään Pilvellä, Saappu oli mukana Spiritillä. Mentiin esteitä. Laitettiin kentälle kolmen esteen sarja 30cm-40cm-30cm ja yksittäinen pystyeste(?) 40cm. videotakin sain, mutta siitä vähän myöhemmin :)
 Alkukäynnit tein nopeasti, ehkä vähän huolimattomasti. Pilvi olis vaan halunnut hypätä, eikä jaksanut oikein keskittyä. Lopulta kuitenkin päästiin hyppäämään. Esteet pysyi samoina koko ajan, tosin korotettiin aina välillä. Pysty oli korkeimmillaan 70cm ja sarja 40cm-60cm-40cm, tai jotain sinne päin, :D Pilvi kulki tosi nätisti ja hyppäsi hienosti. Tunnilla tuli vaan yksi kielto ja sekin siksi, kun sarjalla tiputin toisen esteen puomin, joka jäi jalkoihin. Aika kauan siinä tuli hypittyä, ja olisin hyppinyt pitenpäänkin, mutta kurkkuun alkoi sattua. Toivottavasti en oo tulossa kipeäksi :(

Niin, mutta se video! Videokamera seiso melkein koko tunnin kuvaamassa, ihan lopussa sammui, kun akku loppui. Videolta siis puuttuu alkukäynnit ja loppu, kun hyppään 70cm ja tulee kielto sarjalla.
 Muokkasin videota vähän ja poistin kohdat, joissa ei tapahdu mitään. Laitan sen nyt tähän alle :)

HD kiitos :)
Linkki videoon, jos ei näy :)

Huomenna olisi tarkoitus mennä kangasostoksille, jos en ole kipeä :)
 Ja hei, teitä lukijoita on 14! Haluaisitteko jonkin erikoispostauksen tai arvonnan? Laittakaa vaikka tähän alle, kun minulla on taas kerran pää ihan tyhjänä, enkä vaihteeksi keksi mitään.

2 kommenttia: