sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

kht Kkpt:n kisat 27.7.

Keskiviikkona matkasin tosiaan yksin kht Kkpt:n kisoihin mukana valtava määrä poneja. Mukana oli tietysti kisaponit Mey ja Heino, näyttelyponit Heiði ja Ressu, sekä kassillinen myyntiponeja. Myyntiin meni tosiaan myös se keväällä valmistunut vuonis, joka oli jonkin aikaa tallissa. Sitten oli tietysti myös iso kasa myyntivarusteita.

Tässä kaikki myytävät :D Taustalla on myös muitten myytäviä.
Ekana oli 30-50cm tyyliluokka, jonka lähdin ihan ekana Meyllä. Sitä rataa ei tainnut kukaan kuvata, muutenkin pelkästään omista kuvistani tulisi niin lyhyt postaus, että laitan tänne nyt muittenkin :) Se rata oli muistaakseni puhdas, mutta alkujännityksessä unohdin kaikkea pikkuseikkoja, kuten katse.Tosiaan, kiitos ihanalle Hanskalle, joka kuvasi miun radan Heinolla! Heinolla rata meni vähän huonommin, tuli yksi pudotus, joka johti huonoon lähestymiseen suoraavalle esteelle. Muutenkin, kun nämä oli Heinon ekat kisat, niin yhteistyö ei ollut niin hyvää. En tiedä yhtään, monenneksiko sijoituimme missäkin, mutta kummankaan ponin kanssa ei tullut ruusuketta. Rata oli yllättävän pitkä, 12 hyppyä ja yhdessä kohdassa sai tehdä aika tiukan tien, missä tuli monelle pudotus.
Palkontojen jako


Seuraavana oli 60-70cm aikaluokka, johon osallistuin pelkästään Meyllä. Tätäkään rataa ei kukaan kuvannut. Muistaakseni taisi tulla joku pudotus, ja vauhti oli aika hidas. Tässäkään luokassa ei tullut ruusuketta, mutta olin muutenkin osallistunut lähinnä huvin vuoksi.
Kisojen upein kaatuminen, harmi, ettei kukaan saanu sitä videolle :(

60-70cm luokan palkintojenjako


Korkeimmassa luokassa oli eri rata kuin muissa.
Vika esteluokka oli muistaakseni 80-90cm aika, mutta siihen en osallistunut.


Esteet oli niin korkeita, että niistä pääsi myös ali :D


Esteluokkien jälkeen oli match showorit ja ruunat, johon osallistuin Heinolla ja Ressulla. Heinon kanssa ei saatu mitään, mutta Ressu sai muumitikkarin :D Eli se ei ihan yltänyt sijoituksille.


Match Showssa oli siis idea, että kilpailijat laitetaan kaksi kerrallaan kentälle. Toinen, tuomareitten mielestä parempi, pääsee punaiseen ryhmään ja huonompi siniseen. Lopuksi kun kaikki parit on jaettu, niin valitaan sinisen ryhmän parhaat, jotka saa tikkarit ja joista yksi pääsee Bis(?) kehään. Sitten punaisen ryhmän parhaat saavat ruusukkeet ja paras pääsee kehään. tästä eteenpäin en tiedä, mutta Ressu ja Heino joutui siis molemmat siniseen, jossa Ressu oli kolmas. Tammaluokkaan osallistuin Heiðillä, joka pääsi punaiseen ryhmään ja sai kakkosruusukkeen. Tosi sekavaa, mutta toimii :D


Kisapaikalla oli ikävän paljon ampiaisia, ja muutama sai piston :/Heiði ja tammaluokan 2-ruusuke <3


Match Shown jälkeen oli HeB ja kür, joita en juurikaan kuvannut, kun yritin ottaa kännykällä videota. Uusi järkkäri, jolla sais videoo ois kyllä niin kiva! Ehkä sitten joskus, kun on rahaa... (eli ei koskaan :D)
Tuplavoitto :DKür olikin tosiaan kisojen vika luokka. Kisat olivat oikein onnistuneet ja kivat ampiaisista ja kuumasta säästä huolimatta. Tilatut ruusukkeet varsinkin olivat tosi hienot! Ilmapiiri oli hyvä ja kannustava, ja vaikka olinkin tullut yksin, ei yhtään tuntunut, että olisin yksin. Kaikki oli yställisiä toisilleen ja tuli juteltua muille paljon enemmän, kuin jos olisin tullut Saapun kanssa. Kisoista jäi hyvä fiilis. Sain vuoniksen ja pari riimua myytyä, eli jäätiin jopa voiton puolelle :D

Viikon päästä olis vielä Milka cup, jotka näillä näkymin jää viimeisiksi kisoiksi.


Ootteko te ehtineet käydä tänä kesänä kisoissa? Kuinka monissa ja ootteko sijoittuneet ?


2 kommenttia:

  1. Vau!
    Näyttipä mukavilta kisoilta ja onnea muuten ruusukkeesta!
    Ampiaset on tosi ikäviä varsinkin ratsastaessa.
    Itse en missään kisoissa ole tänä kesänä käynyt, mutta ehkä ensikesänä...

    VastaaPoista