maanantai 14. syyskuuta 2015

Kuusikujan Reissumies 'Ressu'?

 Moi! Nyt oli vaan ihan perus kuvapostaus. En jaksa hirveesti selittää mitään, ekassa kuvassa näkyy viikonlopun ja tän päivän projekti, eli ponille varusteet. Pehmusteiden värit on söpösti omenanvihreä :3 Nimekseen ruunapoika saa luultavasti Kuusikujan Reissumies 'Ressu'. Mut en oo vielä ihan varma :) Kuvat on sunnuntailta ja niissä seikkailee Ressu ja Saapun Sniff. 


 Ressulle sain mukavan terhakan ilmeen kuviin omasta mielestäni. Näissä kuvissa näkyy hyvin se, kuinka pieni se oikeasti on. Sniff on normaalin kokoinen ratsuponi :) Toki Ressu on shetuksi ihan normaalin kokonen, mutta silti. Ressulla ei varmaan ihan hirveästi tulla ratsastamaan, kun se on niin pieni. Välillä kyllä, mutta enemmän ajattelin siitä seura- ja näyttelyponia. Kärryjäkin olis siistii kokeilla, jos vaan olis sellaset :)

Kysymys: Kun teette keppihevosia, onko teille mittasuhteet tärkeitä? Vai onko esim. shire ja vuonis saman kokoisia ja hyppäättekö shettiksellä saman kokoisia kuin pv:llä?

Nyt hipsin nukkumaan, huomenna kuitenki aikasin kouluun :)


4 kommenttia:

 1. Itelle ei mittasuhteet ole niin tärkeitä, mutta kyllä mä pyrin tekemään poneista hitusen pienempiä kuin hevosista. Ratsastaessa en sitten tiedä, tallin shettis loikkaa helposti 110 cm mikä on myös tallin puokkien ennätys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Onhan se vähän nii, että kevyemmällä ja pienemmällä hepalla pääsee helpommin esteen yli :D

   Poista
 2. Itselleni mittasuhteet eivät ole tärkeät. Vaikka ponit ovat hevosia pienempiä, ratsastaessa sitä ei huomaa (ponit hyppäävät yhtä korkeita kuin hevoset).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän se ratsastaessa näy. Kiitos kommentista :)

   Poista