Sankarit

Blogi siis kertoo Lpr-seudulla elävän keppihevosharrastajan, Lumipallon elämästä keppihevosten kanssa. Blogi sisältää ratsastamista, kuvia, uusia hevosia, kisoja, videoita, puskailua ja paljon muuta.

Blogissa esiintyviä heppoja on hieman vaihteleva määrä; tällä hetkellä kuusi. Uusista hevosista kerron melkein aina täällä blogissa ja täältä voi käydä kurkkaamassa, jos laluaa tietää jostain hepasta lisää.
Hevoset asuvat Kuusikujan tallilla, missä on myös kahden siskoni polleja. Siskojeni Saapun ja Mesin hevosia saattaa myös välillä vilahdella blogissa.

Mey Frá KuusikujaMey on tummanruunikonkirjava islanninhevostamma. Neiti on nuori ja pirteä. Kapasiteettiä löytyy niin esteille kuin kouluunkin. Tällä hetkellä tosin esteet vie voiton, pomppii sellaisilla ilmavaroilla korvat pystyssä, ettei siitä ole epäilystäkään! Myös maastossa se pärjää. Mey omaa tallin parhaat askellajit, etenkin töltin suhteen.

Kuusikujan Reissumies


Reipas pikkuruuna. Ressu on shettis ja melko nuori sellainen.
Sivuille!

Rjóma Frá Kuusikuja


Rjóma on reipas pikkutamma. Rjóman aikaisempi versio on vilahdellut tässä blogissa paljonkin, mutta uusi versio on aika tuore. Samasta pilkullisesta ponista kuitenkin kyse :)
Sivuille!

Heiði frá Kuusikuja


Heiði on rauhallinen issikkatamma, joka liittyi laumaan joulukuussa 2015.
Sivuille!

Karvinen


Karvinen on kaksipalainen reipas pikku ori.

Lumipallon Heinämies


Heino on suomenhevosruuna joka valmistui kesällä 2016.

Half Of The Puzzle


Pala on vielä osittain tiedoton kirjava herra.

Ei kommentteja: