perjantai 1. toukokuuta 2015

Video, Meyn upee letti, ja ajatuksia tukkajumalaponeista

 Ratsastin tänään Meyllä ja jaksoin pitkästä aikaa raahata videokameran kentän reunalle. Menin pieniä esteitä ja harjoittelin laukan kasaamista ja laukkaa esteiden välillä. Mey meni muuten hyvin, mutta kerran säikähti, kun kissa juoksi edestä. Ei siitä sitten sen enempää, tässä video:


HD!!!
Linkki videoon
En löytänyt mitään kivaa musiikkia taustalle, joten jokainen voi kuunnella samalla omaa lempparibiisiään :)

 Joo, ja oli miulla muutakin :) Tänään oli ihan hirveä tuuli silloin, kun ratsastin. Laitoin Meylle sitten letit :3 Sillä oli vaan niin paksu harja, että piti tehä kaksi lettiä vierekkäin ja otsis vielä erikseen :D Katsokaa ja ihailkaa :DDD Pidän itse tosi paljon paksuharjaisista hepoista. Harjan pitää olla paksu ja melko pitkä. Tyylillä, jolla kiinnitän harjan, siitä tulee melkein vahingossakin sellainen. Lankaa menee melko paljon, samoin aikaa, mutta onko muitakin huonoja puolia olemassa? Hyviä puoliahan on, että heppa näyttää söpömmäälle ja se tarvitsee isomman kirjekuoren postiin joutuessaan.


 No, onhan niitä. Meyllä varsinkin, jos kaikki tuo harjameri on samalla puolella, tahtoo sen pää koko ajan kääntyä vinoon. Ja kun tämä harja ei pysy keskijakauksella on keksittävä jotain muuta (yllä olevassa kuvassa mitä paras esimerkki) pään ja kaulan paikoillaan pysymiseen. Alla esimerkki, jos otsaharjan jättää letittämättä. Niin, se ei ole kovin kuvauksellinen vauhdikkaassa menossa. Heppa näyttää pikavauhtia liikkuvalta karvapallolta :D
 Myös kun kovalla tuulella yrittää kuvata harjakasta heppaa. Harja on milloin silmillä, milloin korvien takana ja milloin pistyssä. Niin, ja joka kuva näyttää sen takia heilahtaneelta, kun harja näkyy vain suttuisina viivoina.
 Heppa on raskaampi ratsastaa (muttei mielestäni huomattavasti!)


No, miksi minulla silti on harjakkaita heppoja? Jaa-a. Ne näyttää söpöiltä ja...se on niiden rodulle ominaista. Niin, en oikeastaan tiedä. Jostain aivan käsittämättömästä syystä pidän niistä :D Pidättekö te paksuharjaisista hepoista? Jos pidätte, niin miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti