sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Maastossa

 Käytiin siis siskojen kanssa perjantaina metsässä, ja mukaan lähti koirat, ponit ja kamera! Minä menin Reifurilla, Saappu Mökkurilla ja Mesi Hurilla. Olis ollut kiva, jos olis saanut jotain videomateriaalia, mutta tällä vanhalla järkkärillä ei saa videota ja tuolla videokameran romulla taas ei saa kovin edustavia kuvia. Pitää siis aina valita jompi kumpi.
 On ollut vähän mietinnässä, jos alkaisi säästää parempaan kameraan. Sellaiseen, jolla sais kunnon videota, ihan full-HD laatuista ja kuitenkin yhtä hyviä kuvia kuin järkkärillä. Nykyään saa vissiin tavallisillakin järkkäreillä videota, ihan hyvälaatusta? Toinen vaihtoehto olisi mikrojärkkäri. Ne on kai vähän yksinkertaisempia säätömahdollisuuksiltaan, mutta ne olis kätevämpiä kuljettaa ja kevyitä. Onko teillä mitään kokemuksia mikrojärkkäreistä?

Siskot :D
 Tykkään tosi paljon maastoilla hevosilla - niin oikeilla, kuin kepikkäilläkin. Se on hirmu rentouttavaa ja hevosetkin tykkää. Miulla onkin jo pidempään ollut haaveena kuvata jotain materiaalia maastosta, sillä käyn siellä melkein yhtä usein kuin kentälläkin. Meillä on hirmu upeita maastoja ja koirat voi napata mukaan, niin ne saa lenkitettyä samalla. Ei tarvitse ensin väsyttää itseään kentällä ja sitten vielä käyttää koiria lenkillä! Yllä Saappu Mökkurilla, vieressä ja alla Reifur ja minä. Ennen kuin me päästiin metsään, piti kulkea peltojen keskellä menevää tietä. Tähän aikaan illasta ei kulje enää niin paljoa autoja. Mentiin sen takia metsään, koska toisessa suunnassa, missä on vaan peltoja, on kaikki kyntötyöt kesken. Raktoreita pyörii pelloilla koko ajan, ei sinne oikein huvita mennä.

 Tykkään tosi paljon tuosta viereisestä kuvasta, vaikka horisontti onkin vähän vinossa :) Värit on vaan niin hienot ja siinä on joku tietty tunnelma.
Päämääränä metsässä oli hiekkakuoppa. Saappu juuri laskeutumassa :D Hiekkakuopalla me ei oikeastaan tehty mitään, laskeuduttiin vaan reunaa alas ja lähdettiin sieltä tietä pitkin kotiin päin.

Aikaisemmin päivällä me yritettiin mennä esteitä alla olevalla kokoonpanolla, mutta siitä ei oikein tullut mitään, joten siitä ei nyt oo mitään postausta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti