sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Paljasjalkailua ja auringonpaistetta

 Jep, se on menoa nyt. Kesä on lähellä! Mentiin Saapun kanssa ulos ratsastamaan ja oli ihan törkeän kuuma. Joo, nyt on vasta huhtikuu puolessa välissä ja me päädyttiin olemaan t-paidoissa ja ilman kenkiä. Ja tuli tosi kuuma. Niinkuin kesällä!

Upea kielto pyllistäen kameralle :D
 Talon pohjoispuolella oleva kenttä, millä me yleensä ratsastetaan, oli vielä hieman kostea ja hiekkakentällä oli autoja. Mentiin siis loivassa alamäessä olevalla nurmialueella. Rjóma hyppäsi ihan suht nätisti, mutta muutama kielto tuli varsinkin isommilla esteillä.

 Pitäisi saada vähän enemmän varmuutta isommilla esteillä ja hioa hyppytyyliä ja etenkin alastuloa pienemmillä esteillä. Yli 70cm esteillähän alastulo meillä on ihan hirveä, sitä voisi siis harjoitella vaikka 60cm esteillä seuraavalla kerralla. Sitten varmuutta. Miulla on tietääkseni oikea jalka vahvempi, mutta silti pääsen vasemmalla korkeat paremmin. Ja se johtuu ainoastaan epävarmuudeta. En luota yhtä paljon oikeaan kuin vasempaan, vaikka periaatteessahan sen pitäisi olla toisin päin. Outo juttu...


Suosikki-kuva :)
 Tosiaan, tänä viikonloppuna taisi olla ne keppihevosten SM:it. Niissä en ollut, ei vaan oikein mitenkään olisi sopinut. Josko sitten ensi vuonna olisivat parempaan aikaan :) Instagramissa oli aika hyvät kuvaukset tapahtumasta, olis varmaan ollut tosi hienoa olla paikan päällä. Onnea voittajille ja toivottavasti niillä oli kivaa, ketkä sinne asti pääsivät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti