tiistai 11. marraskuuta 2014

Talven riemuja :)

Nyt se lupaamani maastopostaus :) Lähdettiin siis sunnuntaina aamulla isäinpäiväjuttujen jälkeen maastoon siskojen kanssa. Kaikkialla oli vielä lunta ja kaunista. Vaikka kierreltiin ihan vaan kodin lähellä, niin oli silti tosi kivaa. Varustamiset ja muut alkusähellykset mukaan lukien aikaa kului suunnilleen tunti.

Saappu ja Mökkur
 Mesi ratsasti Fengurilla ja kuvasi, Saapulla oli Mökkur ja minä menin Rjómalla. Rjóma oli oikein innoissaan lumesta ja pellolla taisi vähän kuumua, kun niin riemastui. Kaiken kaikkiaan poni meni kuitenkin tosi  nätisti, eikä mitään muuta kovin ihmeellistä tapahtunutkaan, paitsi nähtiin maassa luultavasti ketun jälkiä.


 Koiratkin pääsi siinä samalla lenkille. Takana olevassa talossa on ulkokoiria, jotka on aivan liian kiinnostavia Sillistä, sen takia se on minulla kiinni. Iines osaa olla niin nätisti, että sen uskalsi pitää irtikin.


Kunnon hankilaukkaa pellolla ei kyllä voita mikään!Rjóma oli oikein tyytyväinen lenkin jälkeen, niinkuin kaikki muutkin. Harmi, kun lumet suli nyt pois, niin on taas hirmu pimeetä. Toivottavasti pian sataa taas lisää :) Meille ei oikeastaan kuulu mitään muuta ihmeellistä, paitsi Saappu opettelee tekemään itse heppaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti