maanantai 18. heinäkuuta 2016

Suokkiputte ja pohdintoja tulevaisuudesta

Hei vielä tännekin! Pääsin vihdoin eilen keskeneräisen poninraadon kimppuun ja tänään sain sen valmiiksi. Pitihän se tietysti käydä heti kuvaamassa. Tämä tosiaan jää omaan talliin! Roduksi päätin suomenhevosen ja sukupuoli on ori tai ruuna, ehkä ori. Muita tietoja en ole vielä keksinyt. Miulla tahtoo aina vähän jäädä nään nimien keksimiset, sillä vuoniksella ei ole vieläkään nimeä :D Noh, jos nyt koittaisin jotain miettiä.


Ja tosiaan, sanon nyt vielä tännekkin, että tilarijono on taas auki. Suoraavat kolme viikkoa olen lähinnä kotona ja suunnitelmissa olisi poimia mustikoita ja ommella poneja, ehkä myös jotkut kisat :) Ja tietysti ratsastaakin voisi yrittää :D


Ja yksi juttu vielä. Saappu tosiaan halusi tehdä ihan oman tallin, joten Kuusikuja olisi tällä hetkellä enää minun ja Mesin omistuksessa. Luulen kuitenkin, että lakkautamme Kuusikujan kokonaan ja myös minä ja Mesi teemme omat tallit. Kasvatusliitteitä en lähde vanhoilta poneilta vaihtamaan ja Kuusikujan Nettisivut saavat jäädä sellaisiksi, kuin ne ovat. Kun en tiedä, jaksanko alkaa enää uusia nettisivuja itselleni väsäämään. Oman tallini nimeksi ajattelin yksinkertaisesti vaan jotain Lumipallon ponitallia, mutta en vielä tiedä. Toisaalta en tiedä laitanko ollenkaan mitään virallista tallia pystyyn, vaan annan vaan olla. Kun kuitenkaan tallilla ei olisi mitään toimintaa ja ponitkin on lähinnä puskaponeja. En nyt oikein osaa selittää, mutta ehkä te tajuutte :D Instanimi tulisi pysymään kuitenkin edelleen samana @lumipalloo mikä se on aina ollut. Mutta kaikki on vielä aika auki, eli saa nähdä, mihin päädytään :)


Asiota vaikeuttaa se, että tulevaisuus on aika epävarmaa. Kesän lopulla muutan pois kotoa paikkaan, mihin en aika varmasti voi ottaa poneja ja kankaita mukaan. Ne jäisi siis tänne. Lomat ja joitakin viikonloppuja vietän kotona, mutta en tiedä, miten aktiivista harrastus enää silloin olisi, vai jäisikö se vain hiljalleen pois. Tällä hetkellä en haluaisi lopettaa, päin vastoin, intoa on enemmän, kuin pitkään aikaan.

En haluaisi ajatella asioita niin, että turha tehdä enää isoja muutoksia, kun kuitenkin kaikki on kohta ohi. Mutta se vain tulee vähän väliä mieleen. Haluaisin ehkä vaihtaa blogin nimen, mutta se jää joka tapauksessa tauolle tai sitten lopetan tämän pitämisen kokonaan, en vielä tiedä. Ulkoasun voisi kai kuitenkin vaihtaa. Nettisivut voisin tehdä, mutta tarvitseeko niitä kuitenkaan enää mihinkään? En kuitenkaan kuitenkaan muistaisi päivittää niitä. Instagram jäisi entiselleen, mutta sinne tulisi kuvia hieman harvemmin, tai sitten sinne tulisi kaikkea muutakin, kuin keppihevosiin liittyvää. Hankalaa... Haluaisin jatkaa harrastusta ja tällä hetkellä siinä on vaihe, jossa haluaisin tehdä muutoksia. Mutta kun en tiedä, kuinka pitkään jatkan, onko isompia muutoksia mitään järkeä tehdä tässä vaiheessa?Joo, nyt tuli aika paljon tekstiä. Onnittelut, jos jaksoitte lukea kaiken :D


6 kommenttia: