perjantai 1. heinäkuuta 2016

BonBon JUMP 2016 1.7.

Jeps, tänään oli siis BonBonin kisat. Kamera tarttui mukaan ja saatiin Saapun kanssa toisistamme aiks kivoja kuvia, joita laitan nyt tännekin.

Kisat alkoivat yhdeltätoista ja olimme Saapun kanssa jo hyvissä ajoin kisapaikalla eksymisestä huolimatta. Miulla oli mukana pari myyntiponia ja suitset, joista tosin vain suitset sain myytyä :D No, ponit tulee sitten joskus myöhemmin myyntiin jonnekkin. Mutta siis, lämpättiin, jonka jälkeen oli nimenhuuto ja järjestäjät kertoi vielä kaikkea infoa, sääntöjä ja muuta.

Kolme etummaista ponia oli miun myyntiponeja :3

Hieno säilytyspaikka poneille :D
  Ensimmäisenä oli kouluokka, johon kumpikaan meistä ei osallistunut. Tämän jälkeen oli 40-50cm tyyliluokka, johon osallistuin Meyllä. Se meni muuten mielestäni ihan keskiverto hyvin, paitsi että unohdin radan yhdessä kohtaa.

Tyyliluokan jälkeen oli 50-60cm, johon osallistuin Meyllä ja Karvisella (tosiaan se pörröinen kirjava poni sai nimekseen Karvinen). Tämä luokka oli aikaluokka. Aikaluokat ei ehkä ole mikään vahvuuteni, eikä sijoituksia tässäkään luokassa tullut, mutta ei se haittaa :) Karvisen kanssa tuli muistaakseni pudotus ja Meyllä meni muuten vain vähän hitaasti. Saappu kuitenkin nappasi tästä luokasta ensimmäisen palkinnon Kökön kanssa, eli ihan tyhjin käsin ei tarvinnut palata kotiin!Viimeinen luokka oli 60-70cm aika, jonka osallistumisen olin aluksi ajatellut perua, mutta lopulta päätin kuitenkin yrittää. Sen menin Meyllä. Muistaakseni tässäkin tuli yksi pudotus, mutta sentään pääsin yli erään kuumottavan okserin joka oli lähinnä ainut tavoitteeni.

Viimeiseen luokkaan, 70-80cm, joka oli samalla cup luokka, en osallistunut. Siinä oli uusinta kaikille puhtaan radan saaneille. Saappu osallistui, mutta ei päässyt uusintaan.

Näiden jälkeen oli vielä bonusluokka, johon oli ilmoittautuminen paikan päällä. Se vaikutti ihan hauskalta, mutta tiesin, että kyyti saattaisi tulla kesken sen ja muutenkin olin jo aika väsynyt (ja nälkäinen :D), joten siihenkään en osallistunut.


Mielestäni kisat olivat tosi onnistuneet ja ilmapiiri oli mukava. Luokkia oli juuri sopivasti ja ne sujuivat hyvään tahtiin. Kisojen pitäjät olivat mukavia ja kisapaikka oli rauhallinen, sekä esteet ja pohjat hyviä. Ja palkinnot olivat tosi hienoja :D Eli kaikin puolin hyvät kisat! Jäi hyvä fiilis, varmasti tulisin vielä uudestaankin ^^

Itse en tosiaan mistään luokasta mitään voittanut, mutta toisaalta en edes ollut tullut voittoja tavoittelemaan. Nyt kun on ollut paljon taukoja kevään ja kesän aikana ja sitten olin pari viikkoa sitten vähän kipeä, niin huomasi kyllä, että kunto oli laskenut. Edellisenä iltana oli ollut pää vähän kipeä ja väsynyt olo, eikä juurikaan ollut kisafiilis, mutta onneksi tulin :)


Näyte miun upeasta hyppytyylistä :D Kyynerpäät lentää jossain ties missä ja jalat laahaa maata


Kyynerpäät 6/5


Saapun Kökkö ja ruusuke <3
Tän jälkeen tuleekin sitten taas parin viikon tauko. Menen leirille apuohjaajaksi ja suoraan sieltä suuntaan Norjaan. Heppoja en ota mukaan reissuun, eikä sieltä ole tulossa mitään postausta, mutta enköhän taas parin viikon jälkeen ala aktivoitua :)


Ootteko te jo käyneet tänä kesänä kisoissa?


1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia!
    Ja joo. Mullakin lentää kyynerpäät aina ties missä lie. :'D

    VastaaPoista