torstai 9. heinäkuuta 2015

Pientä ratsastusvideoo :)

 Juu, jaksoin pitkästä aikaa lähteä ulos videokameran kanssa :)
 Menin siis Meyllä esteitä. Poni meni melko hyvin, kielsi ehkä kerran tai pari. Aluksi menin pieniä esteitä, ristikko ja n.30cm minimini ratana. Sen jälkeen vaihdoin esteet sarjaksi ja väliin maapuomi hankaloittamaan menoa. Estekorkeus vaihteli 30cm-60cm. Jossain välissä kävin juomassa sisällä vettä, ja jätin kengät samalla pois. Siirsin maapuomin ja toisen esteen syrjään ja hyppäsin vielä yksittäisenä. Siinä estekorkeus taisi olla 60cm-80cm. 80cm kohdalla tiputin melko monta kertaa, mutta pääsin lopulta yli. Suistuin monessakin kohtaa jotenkin kepin päältä. Kai se sitten oli jonkinmoinen putoaminen :D Hyppäsin vielä ilman heppaa kerran 80cm, jonka jälkeen aloin madaltaa esteitä. Lopuksi menin vielä ravissa ja laukassa ihan pieniä esteitä.
Alku- ja loppuverkkoja en jaksanut laittaa videoon, mutta ne on kyllä tehty huolellisesti :) Lisäksi vielä venyttelin kunnolla, kun olin hoitanut Meyn ja vienyt esteet sisälle :)


Linkki videoon! HD
Musiikin suhteen olin laiska, vetäsin vaan jonkun. Jos ei miellytä, ota videon äänet pois oikeasta alakulmasta :)

 Varsinkin alussa meno näyttää aika tönköltä, mutta mielestäni se paranee hieman loppua kohden :) Ja ulos lähtiessäni ei vielä ollut tarkoituksena kuvata, joten en niin jaksanut miettiä asuvalintaani :D

Eipä sen kummempaa :) Mielessä puörii jo muutama idea uusien heppojen suhteen, mutta voisin tehdä myös myytäviä, jos jaksan :)

2 kommenttia:

 1. Keppihevostalli Narsissilauantaina, 11 heinäkuuta, 2015

  Onko tuo valkoinen läntti pihassasi jonkinmoinen kukka rykelmä? Näyttää hauskalta videolla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on ne kukkia, jos tarkotat tossa esteen vieressä. Niitä tupsahtelee nurmikolle aina, jos ruoho on vähänkin pidempää. On ne aika somia, läheltä katsottuna näyttävät minikokoisilta päivänkakkaroilta :D

   Poista