tiistai 14. heinäkuuta 2015

Maanantain ratsasteluja

Eilen tosiaan ratsastin siskojen kanssa. Toinen sisko suostui välillä kuvaamaan, joten laitan tähän nyt muutaman onnistuneimman otoksen :)


 Ratsuna oli Rjóma ja lajina esteet. Mentiin koko ajan samaa jumppasarjaa, tosin aina välillä korotettiin esteitten korkeutta. Ei ehditty mennä ihan niin kauaa, kuin oltiin suunniteltu, mutta Rjóma meni superhienosti. Esteitä oli viisi peräjälkeen ja niiden välissä ei tavallaan ollut yhtään askelta, vaan joka askeleella oli hyppy. Esteet oli aluksi ihan ristikoita, mutta siitä ei ole kuvia. Korkeimmillaan esteet taisi olla 50 tai 60cm. Järjestys oli silloin; 50cm-kavaletti-50cm-kavaletti-50cm.


 En tiedä, mitä kaikkea asetuksia sisko kameralla räpläsi, mutta kuvien laatu ei ole kauhean hyvä. Kokeilin nyt vaan sutata naaman, kun jos olisin rajannut ne kokonaan pois, olisin joutunut rajaamaan kuvan niin pieneksi, että silloin laatu olisi ainakin mennyt ihan puuroksi. Koittakaa kestää :)


Myöhemmin iltapäivällä ratsastettiin vielä uudestaan, silloin nurmikolla, mutta auringonpaisteen ja kohonneen lämpötilan takia ei niin rankasti jaksettu mennä :) Ja sillä kertaa sisko ei niin kovasti jaksanut kuvata, joten kaikki todisteet oli melko heiluvia :D
Olkapää edellä :D Pitäis kai vähän treenata myös tyyliä XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti