torstai 12. joulukuuta 2013

Veela

 Veela on nyt siirtynyt minun omistukseeni Saapulta. Saappu on pikkusiskoni ja omisti Veelan aikaisemmin. Hän päätti kuitenkin myydä Veelan minulle viime viikonloppuna, kun minäkin olin sitä jo jonkin aikaa halunnut omakseni.

 

 Veela on ollut minulla vuokralla keväällä ja alkukesästä, joten joku saattaakin muistaa sen joistain postauksista. Ratsastin Veelalla silloin ja osallistuin pariin kisaankin, koska Saappu ei siitä ollut kauhean kiinnostunut. Sen jälkeen Saapu innostui siitä taas ja alkoi ratsastaa itse Veelalla.
 

 Veela on nuori vuonohevostamma, oikealta nimeltään Velvet Velcro. Veela on erikoistunut esteisiin ja sillä on hypätty sen aikaisemmassa kodissa jopa metriä. Se rakastaa huomiota ja on luonteeltaan seurallinen, eikä kestä kovin kauaa yksin. Veela osaa myös olla itseppäinen ja se vihaa suusta vetämistä. Siksi pohje- ja ääniavut toimivat sillä ehkä parhaiten. Veelan sivuille pääset tästä.Auringonlasku :)
 Kuvat otin maanataina kun oli niin kaunis auringonlasku ja kymmenen astetta pakkasta selkeyttämässä ilmaa. Enemmänkin olisi tullut, jos olisin tajunnut ladata akun ennen lähtöä.

 Ja teitä lukijoita on 12! Vau! Pitää äkkiä keksiä se erikoispostaus :) Arvontaa en varmaan voi suorittaa, koska kaikki joulukortit ja muut pitää lähettää viimeistään huomenna. Mutta miten olis joku muu? Kommenttia saa laittaa, oma pääni on tällä hetkellä melko tyhjä.

2 kommenttia:

  1. Oih, ihana auringonlasku! (ja Veela!)
    Asusteletkos melko pohjoisessa kun on noin kauniita auringonlaskuja? Itse asun Etelä-Suomessa, enkä täällä ole koskaan nähnyt noin kauniita laskuja. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja en mä nyt kauheen pohjosessa asu, Lappeemrannassa vaan :D

    VastaaPoista