maanantai 2. joulukuuta 2013

Ratsastelua ja lunta!

Jes! Eilen satoi muutama sentti lunta ja olin heti aamusta ulkona kuvaamassa heppoja. Banneri vaihtui talviseen ja siinä onkin pari eilisen kuvaa. Mutta ei siitä enempää, niitä kuvia en tänne jaksa ladata koska tämän päivän ratsasteluista tuli niin paljon kuvia :)
 Otin tällä kertaa Reifurin ja menin puomeja ja ristikkoesteitä. Reifur kun ei ole ennen esteitä nähnyt niin totuteltiin ensin rauhassa.


Aluksi laitoin kaksi puomia T-kirjaimen muitiin, niinkuin kuvassakin näkyy. Siihen tein pienten alkulämppien jälkeen voltteja ympärille. Ensimmäinen kerta oli tietenkin jännittävä, mutta mukavan rauhallisesti uuden asian otti.


 Vieressä oli sitten toinen puomi, joka myös meni oikein hyvin. Puomin jälkeen oli vielä pelkät tolpat, joiden väliin tein pysähdyksiä. Nekin sujuivat jo toisen kerran jälkeen oikein hyvin.


 Otin toisen puomin T-tehtävästä ja laitoin sen n.5cm korkeudelle. Se oli aluksi hurjan jännä, eikä oltaisi maltettu mennä oikein yli. Parin toiston jälkeen sekin kuitenkin alkoi sujua. Myös ravissa puomit ylittyivät lopulta oikein mallikkaasti.


Otin esteeseen toisenkin puomin ja tein siitä ristikon. Homma jatkui oikein hyvin, vaikka välillä pitikin pomppia ja nähdä mörköjä. Nostin laukan ja laukkasin ristikon yli muutaman kerran. Se oli jo hieman hankalampaa, sillä ennen ristikkoa oli puomi. Askeleet piti sovittaa jo vähän tarkemmin ja välillä loikattiinkin kummankin yli samalla loikalla. Lopulta homma alkoi sujua. Nostin välillä ristikkoa, mikä toimi oikein hyvin.Reifur alkoi riehua jotain esteen jälkeen :D

Tuli hieman epäpuhdas hyppy, mutta yli päästiin :)
 Lopulta alkoi sormia paleltaa, joten ravasin vielä pari kertaa puomin yli ja lähdin käynnissä lyhyelle loppumaastolle.


Kun lopetin, oli aurinko juuri laskenut ja taivas oli kauniin vaaleanpunainen. Lunta on mukavan paljon ja se jotenkin valaisee maailmaa ja illallakaan ei ole enää niin pimeää. Ja nyt on joulukuu! Oon jo ihan joulufiiliksissä. Joulussa varmaan parasta onkin sen odottaminen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti