maanantai 25. marraskuuta 2013

Maanantai

 Niin, tänään on maanantai :D Ratsastin myös tänään Pilvellä, koska pääsin vähän aikaisemmin koulusta :)
 Laitoin kentälle kuusi estettä, viisi sarjana ja kuudes vähän kauemmas. Hain Pilven ja tein jotain alkulämppöjä, kunnes aloin hyppäämään. Hypin ensin niin, että kaikki esteet olivat 20cm. Hypin niitä hetken ja laitoin sitten sarjan 40cm-20cm-40cm-20cm-40cm. Se tunti hiukan hassulta ja laitoin muutaman kerran jälkeen esteet korkeuksille 20cm-30cm-40cm-50cm-60cm. Kuudes este pysyi koko ajan jossain 30cm:n korkeudella. Pilvi oli aluksi aika kankea ja hyppäsi hieman tahmaisesti isommat esteet, mutta alkoi sitten piristyä. Apuja Pilvi totteli oiken hyvin, meni rauhallisesti, eikä tainnut pukittaa kertaakaan.

Anteeksi laatu :(
Jostain syystä keksin kokeilla salamavaloa. Ei mikään paras älynväläykseni.  Kaadoin ekan esteen ja näköjään toiselle esteelle hyppy ei ihan onnistunut :D Kävelemällä pääsee aina yli, eikö :)
 Tämä taisi onneksi olla ainut tuollainen epäonnistunut hyppy. Myöhemmin taisi olla joku kielto, muttei sen ihmeellisempää.

Taas salamalla. Sori :(
 Hypin vielä yksittäisenä 70cm. Lopuksi hypin 10cm ja 20cm esteitä vähän, menin loppuravit ja -käynnit ja lopetin. Pilvi oli jo vähän väsähtänyt ja mikäli oikein laskin, tuli ratsasteltua melkein tunti. Tai ainakin 45 minuuttia :)

 Täällä satoi eilen ihan vähän lunta! Ei niin paljoa, että maa olisi ollut valkoinen, mutta satoipa kuitenkin. Pakkasta on ollut myös asteen tai pari :) Toivottavasti kohta sataa lisää!

3 kommenttia:

 1. Täälläkin satoi eilen lunta vähäsen, toivottavasti se olisi pysyvää!
  Saat muuten tosi kivoja kuvia itselaukaisimella, itse en melkein koskaan onnistu... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on suurin osa loskana täällä :(
   Kyllä mullakin välillä itselaukasin tarkentaa vaan taustaan ja mä jään epäselväksi. Osassa noissakin on, sitä ei vaan huomaa :)

   Poista
  2. Haastan sinut! :)

   http://rihantalli.blogspot.fi/

   Poista