lauantai 12. lokakuuta 2013

Ratsastuspostaus :)

Nyt on siis luvassa ihan tavallinen ratsastuspostaus :) Kenttä oli täynnä kauniin kullanruskeita lehtiä ja oli niitten seassa ihana hyppiä.
 Menin Wallulla esteitä ja puomeja. Katoin vähän mitä poika esteistä tykkää ja totesin, että ihan hyvin se hyppää. Wallusta tuleekin sitten yleisheppa :) Ensin jotain pientä alkulämppää käynnissä ja ravissa. Annoin rauhassa tutkia esteitä ja aluksi poikaa vähän pelotti. Sitten aloin hyppiä pystyttämiäni kolmea estettä, joista yksi oli ristikko, toinen 10cm ja kolmas 20cm. Nostin sitten hiljalleen, kun alkoi saada vähän parempaa tuntumaa. Korkeimmillaan este oli 60cm, mutta sitä hyppäsin vain ihan yksittäisenä. Kuvia kertyi taas muutama, mutta jostain syystä tarkensi osan kuvista esteeseen ja ratsukko näkyi ihan heilahtaneena.
40cm :)
 Meillä on eka syyslomapäivä vasta ens torstaina, mutta se jatkuukin maanantaihin :) Sillon tulee toivottavasti enemmänkin ratsasteltua ja kirjoiteltua tänne, mutta jos meen jotain postauksia lupaamaan, niin sitten oonki koko loman kipeenä, enkä saa tehtyä mitään postauksia.

Mutta hyvää syyslomaa niille, joilla se on jo alkanu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti