tiistai 17. syyskuuta 2013

Susifani meillä :)

Sunnuntaina susifani siis tuli meille pariksi tunniksi ratsasteleen. Alotettiin estetunnilla, jolla minä menin Pilvellä ja Susifani Veelalla. Mukana oli myös pikkusiskot. Koottiin yhdessä joku rata, johon tuli esteitä aika paljon. Pidettiin tunti minun tyylilläni, eli näin:

 Alotettiin vapaalla alkulämpällä ja sitten kun oli valmis, sai alottaa hyppimisen. Kaikki hyppäsi samaan aikaan ja esteitä sai hyppiä ihan missä järjestyksessä vaan, kunhan varoi laukkaamasta toisen päälle :D Kun oltiin hypitty tarpeeksi tehtiin vielä loppuverkat omaan tahtiin.

 Toisella tunnilla Susifani meni omalla hevosellaan Charmilla ja minä Rjómalla. Mentiin maastoon ja laukkailtiin  vähän pellolla. Sitten mentiin vielä hetkeksi kentälle hyppimään. Yritettiin myös jotain kuvailla, mutta mun pikkukamerassa oli patterit loppu, järkkäri oli äitillä mukana ja videokamera sekos. Susifani otti jotain kuvia kamerallaan, tulevat varmaan jossain vaiheessa Susifanin blogiin.
 Sitten mentiin sisälle ja alettiin väsäämään Charmille jotain suitsia, jotka jäi kyllä kesken, kun Susifanin kyyti tuli.

 Tallille tuli muuten taas uusi poni, jonka tein toiselle pikkusiskolleni. Ei oo viel nimee, mutta se on connemara-tamma :)

Joku vanha kuva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti