maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kevätkuvii ft. Saapun Högnuður

Jes, täällä on ainakin kevät ihan täysillä menossa! Käytiin taas sunnuntaina kuvaamassa Saapun kanssa poneja. Mukana oli Rjóma ja Saapun poni Högnuður. 


Blogi on ollut ja tulee olemaan tämän kevään aika hiljainen, tai ainakin postaukset tulee olemaan tällaisia vähän yksinkertaisempia, etten paljoa jaksa kirjoittaa. Ysiluokan loppurutistukset ja lisäksi pianon 3/3 tasosuoritus, kakkossoitin ja musiikin teoriat. Lisäksi käyn pari kertaa viikossa tallilla (oikeilla hepoilla). Se, mitä joudun siis vähentämään, on keppihevoset ja blogi. Kesällä on sitten (toivottavasti) taas enemmän aikaa keppareille. Tosin suunnitelmia on jo paljon, vaikka ne ovatkin vielä auki, eli saa nähdä. Toivottavasti ainakin enemmän kuin nyt...

Miten kesän jälkeen, niin sitä en ole vielä ehtinyt paljoa ajatella, mutta sen tiedän, että lukio tulee viemään tosi paljon aikaa ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ja pääsen sinne, minne hainkin, niin jonkin verran harrastuksistani tulee karsiutumaan pois... Keppihevoset saattaa ehkä olla yksi niistä. Mutta ei vielä ajatella niin pitkälle, kun kaikki on vielä niin epävarmaa. Kunhan ensin selvittäisiin kesään :)8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mäkin olen jo alkanut miettimään, että miten käy harrastusten kanssa kesän jälkeen.. Lähen naapurikaupunkiin opiskelemaan, pitkiä päiviä ja siihen lisäksi vielä bussimatkat, tulee olemaan kiehtovaa nähdä miten saan kaikki harrastukset pysymään aktiivisina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja joo, ittelläkään ei opiskelupaikka kovin lähellä ole. Tai riippuu, mihin pääsen :D

   Poista
 2. Onko sulla joku issikkatamma, joka vois tulla mun hepan emäksi? (Ostan sen SM-kisoista.) Ja jos se sopii, niin tuleeko sille nimeen: Frá Kuusikuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On noita muutama :D Varmaan ainakin Mey, Heiði ja Rjóma. Ja voit laittaa jos haluat :)

   Poista
  2. Otetaan vaikka sitten Rjóma, on niin söpö! Ja se poni on siis kolmevuotias issikkatamma, jonka nimeksi tulee Hekla Frá Kuusikuja. Teen siitä sitten blogiin esittelyn, niin jos haluat voit sitten linkata.

   Poista
 3. Ihania hepoja! Ymmärrän hyvin, jos olet epäaktiivinen. Älä ota paineita blogin pitämisestä!
  Ja harmi jos kepparit jäävät pois. Mutta vaikka keppihevosratsastus jäisi, voisit ehkäpä tehdä vielä tilareita? Mutta oma päätöksesi se tietenkin on.
  Ensi postaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sori, että vastaus tulee vähän myöhässä.

   Poista