sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kantohankia ja pukkilaukkaa

Tosiaan, kuten viime postauksessa sanoin, me mentiin Saapun kanssa perjantaina testaamaan uusia poneja. Sää oli ihan mahtava ja kantohanki tosi kestävä, joten vaikka pihatie olikin peilijäässä, niin pellolla oli hyvä ratsastaa. Itse ratsastin viimepostauksessa esiintyneellä uudella ponilla, joka oli oikein näppärä ja pirteä ratsastaa. Kaikki kuvat on Saapun ottamia.

Hihi, pinkit hiukset :D
 Hypättiin pari kertaa pihaan jäänyt maastoeste, lähinnä kuvien takia, mutta olihan se silti kiva hypätä pitkästä aikaa! Voisi tänään katsoa, jos saisi kentälle ihan oikeita esteitä, kun hanki kyllä kestää kaikki hyppimiset eikä upota. Eikä se myöskään ole märkää, niin on kiva käyttää lenkkareita! Toivottavasti pääsiäislomallakin on vielä näin hyvät kelit ja kantohanki! Esteiden jälkeen siirryttiin pellolle, missä kokeiltiin vähän kouluaskelia. Ihan näppärästi tuo uusi niihinkin taipui, mutta itse olen sen verran ruosteessa, niin vähän jäykkäähän se oli :D


Lopulta se meni siihen, että kokeiltiin kaikkia pöllöjä juttuja kameran edessä :D Tykkään kyllä tosi paljon tuosta ylemmästä kuvasta!


Mutta sellaista tällä kertaa! Illalla käytiin vielä siskojen kanssa iltamaastossa hangilla kuun loistaessa. Silloin ratsuna oli Heiði. Onko tiellä hankikantoa ja kuinka ahkerasti olette käyttäneet sitä hyväksenne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti