perjantai 18. joulukuuta 2015

Uusi poninen

Tosiaan, sain tuossa torstaina valmiiksi uuden hepan, jota oli pakko päästä jo tänään kuvaamaan, varsinkin, kun oli lunta maassa ja päästiin jo ennen yhtä koulusta.


Ajattelin roduksi issikkaa. Sukupuolesta en ole vielä ihan varma. Tarvitsisin talliin lisää ruunavahvistusta, mutta toisaalta ilme on ehkä vähän tammamainen. Hankala päättää! Nimeksi ajattelin etsiä jonkun islanninkielisen taas :)


Olen tähän hevoseen tosi tyytyväinen; rakenne on kiva, se on suora, ja ilme on veikeä. Harjan oli tarkotus olla samanvärinen, kuin kangas, mutta sen väristä lankaa ei ollut. Onneksi löysin pussin pohjalta tuon vanhan Teddyn, se sopii jopa paremmin, kuin karvan värinen! Harjasta tuli aika tuuhea ja pitkä, eli juuri hyvän näköinen. Merkistä tuli vähän samanlainen, kuin Meyllä, mutta se on eri puolella ja pienempi.


Meillä alkoi nyt joululoma. Tai oikeastaan joulujuhla on vasta huomenna, mutta en ehdi siihen, eli periaatteessa loma alkoi nyt. Koulusta aikaisemmin pääsemisen kunniaksi kävin myös nopeasti testaamassa uutta hevostani. Siitä en ottanut mitään materiaalia, mutta näin alkuun vaikutti ihan mukavalta ratsastaa.


 

Pitihän se sitten vielä jouluiset kuvat ottaa, kun oli lunta. Tonttulakki on muuten itse tehty, ohje siihen löytyy täältä :) Jos lomalla ehtii ja jaksaa, niin voisi tehdä lisää kaikkea jouluisia varusteita, kun niitä on aika vähän nyt. Myös jotain heijastinkamaa olisi kiva tehdä, kun maastoonkin mennessä on yleensä pimeää.


Jos mietitte, miten pidän heppojani, kun kuvaan niitä, niin laitan ne puun koloon :D

4 kommenttia: