sunnuntai 22. marraskuuta 2015

kht Kultakavionponitallin kisat 15.11.

 Tän postauksen tekeminen on vaan venynyt ja venynyt, koska ei vaan oo ollut aikaa eikä oo jaksanu. Tosiaan viime sunnuntaina käytiin kht Kultakavionponitallin kisoissa kylmyydesta ja räntäsateesta huolimatta oli kivaa :) Kisat oli koulun kentällä, mikä oli kyllä täydellinen alusta hypätä!

Osallistuin siis Meyllä ja Rjómalla 30-40cm, 40-50cm, 60-70cm ja maastoesteisiin, sekä Ressulla ja Rjómalla match show:n. Esteluokista en enää hirveesti muista, pari tiputusta taist tulla ja sitten Rjómalla 60-70cm luokasta 3. palkinto :) Varsinki sitä 60-70cm luokkaa olin kuumotellut aika paljon, mutta näköjään hyvin meni :D Maastoesteiden kohdalla alko olla jo niin kylmä, ettei ne menny enää hirveen hyvin. Olin aika hidas ja tiputin esteitä paljon.


Match Show meni mielestäni tosi hyvin, Rjóma sai nimittäin tammojen 2. palkinnon! Ressulla ei tullut sijoitusta, mutta ei ihmekkään, kun vastaparina oli Hanskan Tane :D Oli kyllä muutenkin tosi hienoja heppoja näyttelyssä, ihme et meni noinki hyvin :DTosta ylemmästä kuvasta näkee, kuinka huono hyppytyyli miulla opikeesti on. Pääsen kyllä korkealle, mutta en nosta jalkoja, jolloin ne kolahtaa ja tiputtaa puomin... Pitäs joku kerta harjotella ihan kunnolla vaan sitä tyylii korkeilla esteillä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti