perjantai 4. syyskuuta 2015

4. Syyskuuta

 Moi! Niin se syksy vaan tuli ja ihmiset alkaa suunnitella keppihevostensa talvilevolle jättämistä. En oo tehny juurikaan mitään sitten edellisen postauksen, paitsi ratsastanu pari kertaa, muokannu ulkoasua, aloittanut yhen poninraadon ja uusinut hevoskatrasta. Postausintoia ei ole hirveästi ollut, muttei kyllä juuri aikaakaan. Tännään kävin ratsastamassa illalla, otin kerrankin kameran mukaan, mutta oli jo niin pimeetä, ettei kuvat oikein onnistuneet :/ Pari kuvaa sain entään Mökkurista :)


 Tosiaan, kuten sanoin, on hevoskatrasta uusittu. Rjóma ja Reifur lähti ja uutena tuli siskon poni Mökkur, joka on täälläkin välillä vilahtanut. Riemu ja Mey jäi. Tekeillä on ruunikko shetlanninponiruuna, jolta tällä hetkellä puuttuu vielä harja ja valopilkut.

Kesän 'kisakausi' jäi perumisten takia aika nollille, mutta nyt syksyllä olis parit kisat edessä. Feden (kht Gwendolyn) sunnuntaina ja kht Soilesterin kisat parin viikon päästä. Aion raahata molempiin kameran mukaan, toivottavasti materiaali päätyy tänne blogiin asti :)


1 kommentti:

  1. Keppihevostalli Narsissisunnuntaina, 13 syyskuuta, 2015

    Voi Rjoma ja Reifur!!! Niin suloiset ponit!!! <3 Sinulla on ihania poneja!!

    VastaaPoista