keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Lomailuu

 Moi! Niin, kesälomahan alkoi jo melkein kaksi viikkoa sitten... Me ollaan ratsastettu siskojen kanssa jopa melko aktiivisesti, mutta mitään kuva- tai videomateriaalia siitä ei ole. Eikä miulla jostain syystä oikein ole ollut innostusta postailla. Nyt on vihdoin vähän materiaalia ja intoa, joten... asiaaan!


 Ratsastettiin tänään siis esteitä ja ratsunani oli Rjóma. Oli melko lämmin, ja talon tälle puolelle ei tuullut. Niin ponia kuin ratsastajaakin laiskotti ihan hirveästi. Alotettiin sitten n. 40cm esteistä, jotka oli lyhyenä ja helppona ratana. Kun kengät saatiin pois jaloista, alkoi hyppääminenkin onnistua, ja esteitä nostettiin. Kokeilin  mennä 80cm ja onnistuinkin siinä :) Kuvat on ratsastuksen alkuvaiheilta, kun en myöhemmin saanut enää ketään kuvaamaan. Tuossa esteet ovat vielä 40cm. Ja lyijynpainavat kengät jalassa (ei ne oikeesti oo yhtään painavat, kuvittelee vaan)

Huomatkaa kissa :D
 Mitään sen pidempää romaania en ala ratsastuksistani kirjoittaa, sillä mielestäni ne ovat hirmu tylsiä lukea, enkä usko, että ketään kiinnostaa moiset höpinät :D Kamera on nyt koko alkuloman seisonut kaapin päällä. Johtunee kai siitä, että on tuullut ihan hirveästi, eikä tuulella ole kiva kuvata, eihän? Kuvat heilahtaa ja kukkaset lentelee...


 Ompelussa meneillään on siskon abc-poni, jota en ole saanut jatkettua, koska lanka loppui. Poni on kirjava; ruskeaa ja valkoista teddy-kangasta. Olis ihan kiva päästä jatkaan, mutta... Eihän nyt kukaan jaksa polkea neljää kilometriä kylälle yhden pienen lankarullan takia...

Samainen kissa, joka aiemmassa kuvassa vaani ponia.


Noi yllä olevat kukat on niin söpöjä! Ja niin ihanan värisiä <3 Harmi, että ne on niin pieniä...
Mites teidän loma on mennyt. Ootteko ratsastaneet hepoillanne? :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia, tosi suloinen kisu! Itse olen ratsastellut aika paljon nyt lomalla, varsinkin tämän viikon alussa kun olin kepparileirillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Miullekki tuli hirvee leirikuume, mut katotaa nyt :D

      Poista