torstai 3. heinäkuuta 2014

Kuulumisia ja ratsastusta

Moi! Nyt on ollut vähän pidempi tauko leirin takia. Tai oikeastaan leiri loppui jo perjantaina, mutta huonon sään takia pääsin vasta eilen ratsastamaan. Leiri sujui hyvin ja voin suositella Hepovaaraa varsinkin issikoista ja maastoilusta pitäville :) Viikko meni mielestäni tosi nopeesti, mutta silti tuntui, kuin ensimmäisestä päivästä olisi ikuisuus! Me ei oikestaan hirveästi harjoiteltu tai treenattu mitään, vaan käytiin joka päivä tunti maastossa ja oltiin tunti kentällä. Yhtenä päivänä käytiin myös estetunnilla naapuritallilla, jolla opin vaikka mitä! Sitten me myös ajettiin, ohjas-ajettiin, talutettiin, hoidettiin ja muuta kivaa :)
 Sitten takaisin tämän blogin aiheeseen, eli keppihevosiin. Eilen tosiaan ratsastin Reifurilla ja Pilvellä, molemmilla esteitä. Saappu ja Mesi oli myös molemmilla tunneilla ratsastamassa, joten kuvia ei ihan hirveesti tullut. Toisella tunnilla Saappu meni Rjómalla ja Mesi Veelalla, joten niidenkin liikutuksesta on huolehdittu :)
 Molemmilla tunneilla mentiin samaa tehtävää, eli laitettiin hiekkakentälle trippeli-okseri linja ja väliin pari puomia kiusaksi.

Antakaa anteeksi, kuvat on todella heilahtaneita

Reifur meni oikein nätisti, vaikka sillä olikin melko paljon virtaa vähän pidempien vapaiden jälkeen. Kieltoja ei tullut kuin ehkä yksi ja mikään puomi ei pudonnut. Ratsastaessa tuli oikeasti tosi kuuma ja seuraavalle tunnille vaihdoin vähän viileämmät vaatteet.
Pojat pääsi toisen tunnin ajaksi laitumelle. Ja saa nauraa, ovat melko jännän näköiset, mutta parempaakaan en oikein keksinyt. Tosen tunnin jälkeen sitten vaihdettiin, eli tytöt laitsalle ja pojat talliin.


Ainut ei-niin-palanut kuva veuraavalta tunnilta
 Pilvi meni myös oikein hienosti, vaikka tosin aavistuksen tahmeasti. Kokeilin lopuksi hypätä pari estettä kaulanarulla ja Pilven hyppytyyli muuttui niin ilmavaksi ja pirteäksi, että huh! Tunti oikeasti, niinkuin se olisi lentänyt. Pitää kyllä kokeilla useamminkin :)

Siinä kaikki tältä päivätlä. Jatkossa on tulossa varmaan taas enemmän postauksia. Ja muistakaa käydä kattomassa miun instagram: lumipalloo, lisäilen sinne vähän useamminkin kaikkea keppari-kuulumisia :)

2 kommenttia: