torstai 19. kesäkuuta 2014

Uusi heppa :) + video!

Kuten otsikosta näkee, esittelen nyt teille uusimman heppani. Nimeä tällä ei vielä ole, mutta Mey (=nuori tyttö) voisi olla kiva. Saa toki ehdotella, jos mieleen tulee joku kiva nimi, joka tälle sopisi, en ole vielä päättänyt mitään. Tämä uusi heppa on tamma, ja rodultaan islanninhevonen. Väriltään se on tummanruunikonkirjava :D
 Hepalla on mukavat askellajit, mutta niissä on vielä paljon hiomista. Luonteeltaan se on melko rauhallinen, kuten issikat yleensä. Tosin jos ratsastaja/taluttaja itse säikähtää, saattaa neitikin hieman säpsähtää.

Ratsastin keskiviikkona neidillä vähän kokeeksi koulua. Kaikki meni muuten hyvin, paitsi ihan lopussa kun tultiin maastosta, niin säikähdettiin molemmat jotain ja siitä neiti hieman riemastui :D Menin aika paljon ympyröillä, kun tastailin askellajeja, mutta lopuksi mentiin ihan koko uralla. Tyytyväinen olen neitiin :)

Mutta sitten, videoin siis koko ratsastuksen, joten tässä lopputulos:




Linkki videoon

Hän löysi ystävän :)
 Videokameran laatua...


Ja sitten, enpäs tehnytkään mitään kyselyä mistään instagramista, sillä päätin, että teen instan joka tapauksessa, joten nimimerkki on lumipalloo . Käyttäjä on yksityinen, mutta hyväksyn varmaan melkein kaikki :) Ja pitää saa seurata!

2 kommenttia: