maanantai 31. maaliskuuta 2014

Perinteinen ratsastuspostaus :)

Noniin, pitkästä aikaa sain taas kirjoiteltua tännekkin! Olen kyllä koko ajan ollut ihan aktiivinen keppihevosten suhteen ja ratsastellut, mutta en vain ole saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne. Nyt ajattelin tehdä ihan perinteisen ratsastuspostauksen kuvina, kun sain Saapun eilen kuvaamaan :)

Menin tällä kertaa Rjómalla, esteitä. Keksin hienon idean laittaa esteet kolmasosa ympyrän muotoon ja hypätä niitä sitten ympyrällä. Rjómalle kokeilin Wallun meksikolaisia ja toimi niitten kanssa ihan hyvin. Rjóma oli innokas ja hyppäsi nätisti melkein kaikki esteet, ei tainnut edes kieltää kuin kerran.


Esteiden korkeudet vaihteli ristikosta 60cm:iin. Enimmäkseen pidin keskimmäisen esteen kymmenen senttiä korkeampana, kuin kaksi muuta, mikä toimi oikein hyvin.


Ensimmäisen esteen edessä oli maapuomi, mikä olikin aika hankala, mutta hyvää harjoitusta. Muutaman kerran meinasi jo lentää, tai mennä jalat ihan solmuun :DNaurettiin niin tälle kuvalle. Katsokaa nyt tuota kissaa :D

Miun suosikkikuva, vaikka vähän paloi  :) korkeutena 60cm
 Kaikki kuvat on siis ©Saappu, jos joku ei vielä älynnyt ;)
 Me muuten järjestetään kisat Kuusikujassa, toukokuun puolessa välissä, jännittää jo vähän. Päivämäärä on vielä vähä auki ja niin myös moni muukin asia. Lisää tietoa on skh-foorumilla. Muitakin kisasuunnitelmia on, mie ainakin olen menossa kisoihin Fedelle ja otan ehkä Saapun mukaan :) Muuta ei ole vielä tiedossa keppareitten suhteen, mutta jos lähellä järjestetään lisää kisoja, tullan varmaan mukaan :)

 Lisäsin muuten tonne postauksen alle vähän ruksiteltavaa :) Muokkasin myös tämän vuoden kaikkiin postauksiin tunnisteet, jos haluaa vaikka jotain etsiä :)

2 kommenttia:

 1. ihana blogi voitko liittyy mun blogin lukijaks? :)
  khtsapina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voin nyt liittyy, mutta jos näitä liity lukiaksi-pyyntöjä alkaa tulla enemmänki, niin sitten en enää liity muihin.

   Poista