maanantai 10. helmikuuta 2014

Eilen 9.2. ratsastusvideo :)

Ehh... tääkin postaus tulee vähän myöhässä ja (teko)syitä on monia.
 Innostuin kuitenkin eilen ratsastamaan Wallun ja Pilven aamupäivällä. Wallulla menin koulua ja meno oli vähän jotenkin jäykkää. En kauhean kauaa jaksanut ratsastella. Menin jotain tempolisäyksiä, pohkeenväistöjä ja laukanvaihtoja. Kenttä oli melko huonossa kunnossa, antakaa anteeksi mun hirveän näköinen meno.
 Sitten kävin vaihtamassa Pilveen. Kannoin toiselle kentälle pari estettä, koska edellisellä kentällä meno ei vaan sujunut. Pilven kanssa meni vähän paremmin, mutta kun nostin 70cm, muuttui este hirveäksi möröksi. Meni tosi kauan että pääsin esteen. Ehkä video kuitenkin kertoo enemmän, joten järkyttykää nauttikaa:Alussa automaattitarkennus sekoili jotain ja siksi puolet Wallulla menosta on melko sumeaa. Ja antakaa anteeksi varmaan maailman surkein editointi.

Niin, ja tein Pilvelle uudet suitset :) Malliltaan ne on kuolaimettomat lg bridlet ja mielestäni ihan onnistuneet.


Äänestyksessä päivä tallilla voitti ylivoimaisesti, joten sen mä kai teen :) Katsotaan nyt, milloin ehdin, kun ens viikonloppuna meille on tulossa vieraita. Mutta kiitos, teitä on jo tosi paljon :)

6 kommenttia:

 1. miten teit noi suitset?
  tai siis noi "kuolainrenkaat"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suitset tein ihan kuumalliimaamalla. Kuolainrenkaat kieputin ensin rautalangasta tavalliset renkaat, joihin lisäsin sitten nuo kärrynpyörähommelit. Ja suuhun tulevaa kuolainosaa näissä ei ollutkaan :) Niin ja jesarilla päällystin

   Poista