maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kht Geon kisat

Kävin siis sunnuntaina kht Geon kisoissa ja ratsuna oli Veela. Nää oli miun ekat kisat ja jännitti kyllä ihan kivasti :D Oli mulle ihan uusi kokemus, enkä jännitykseltäni muistanut ottaa yhtään kuvia :( Tallilta lähtiessä nappasin kuitenkin yhden kuvan, ei mitenkään kauhean hyvä, mutta laitan sen nyt silti tänne piristämään tätä postausta :)

Jännittynyt kisapaketti lähdössä
Osallistuin 20-40cm luokkaan ja 40-50cm luokkaan. Kummastakaan ei sijoitusta tullu, mutta se ei haittaa yhtään. Tärkeintä oli ihan parhaat kisat hyvine tyyppeineen :) tutustuin kisoissa myös susifaniin ja olisi kiva tavata pian uudestaan :)

Rata oli ensimmäisessä luokassa mielestäni ihan kiva, mutta toisessa luokassa se muuttui niin, että keskivaiheilla olisi tehtävä tosi jyrkkä mutka. Se oli haasteellinen, mutta onneksi kukaan ei ainakaan pahemmin tainnut kaatua siinä :)

Ensimmäisen luokan jälkeen taivaalle kerääntyi synkkiä pilviä ja ilma alkoi viiletä. Se jäi elävästi mieleeni, sillä omat näppini olivat ihan jäässä lapasista hyolimatta. Kun sitten siirryttiin koulukentän luo, ilma alkoi onneksi jo hiukan lämmetä ja pilvetkin lähtivät.

Milestäni nämä kisat olivat silti ihan parhaat. Kiitos kaikki mukana olleet <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti